Prati nas

Ana Nikolić traži 500.000 evra za rijaliti

Extra

Ana Nikolić traži 500.000 evra za rijaliti

Pevačica Ana Nikolić traži pola miliona evra da bi prodala prava na emitovanje svog rijalitija! Ona uveliko priprema ovaj šou, koji će uskoro početi da snima, ali još nije odlučila sa kojom televizijom će potpisati ugovor.

S obzirom na to da sličan projekat nije viđen u Srbiji, njen tim je siguran da će imati veliku gledanost i da će se sponzori utrkivati da budu deo priče.

“Nikolićeva je platila ozbiljnu produkcijsku kuću koja će raditi na projektu. Angažovan je stručan tim, odličan reditelj, snimaće se sa najnovijom tehnikom. U dogovoru sa ljudima iz njenog tima odlučila je da sami odrade produkcijski deo kako bi rijaliti bio potpuno autentičan. Ana će biti prikazana sa svim svojim vrlinama, manama, slabostima…” kaže izvor Informera koji je odlično upućen u celu priču.

Kako on prenosi, saradnici Nikolićeve će prvo pregovarati sa dve najjače komercijalne televizije, Pinkom i Prvom, međutim, videće šta im nudi i Happy televizija. U toku su i razgovori sa predstavnicima United grupe, koja drži SBB.

Neki sastanci i razgovori su već obavljeni. Ko ponudi bolje uslove, taj će dobiti prava da emituje rijaliti. Nema tu mnogo filozofije. Sigurni su da imaju odličan projekat, koji će pomeriti granice u Srbiji, doneti osveženje na javnoj sceni i izazvati mnogo bure i interesovanja,” objašnjava naš sagovornik.

Iz Aninog tima su kao i uvek bili tajanstveni, ali ne poriču da su pripreme za šou uveliko u toku:

Od Ane uvek možete da očekujete očekivano: iskrenost, čistu emociju, pomeranje granica u bilo čemu što radi, ozbiljnu produkciju. Mi uveliko pripremamo više nekih izuzetno ambicioznih projekata, ali ne možemo za sada da preciziramo o čemu se radi. O novcu nikada nismo govorili, bilo da se radi o visini honorara za nastup, žiriranje u emisijama ili za neke kampanje, pa će tako biti i sada. Poslovne tajne moraju da ostanu poslovne tajne,” poručili su nam iz pevačicine press službe.


5 komentara

5 Comments

 1. Utah

  05. 10. 2018. at 20:50

  Kako to mislite da nije vidjeno na ovim prostorima ? Zuhra je prije nekoliko godina trazila desnu ruku ako se ne varam.

 2. Alexis Carrington Colby

  06. 10. 2018. at 10:00

  Let me get this straight: Nemotivisana, uljuljkana, nadasve lenja Ana, kojoj je jedini problem to sto ”stari” kao i svaki zivi stvor na planeti, u zemlji u kojoj se deca lece sms porukama, a normalni ljudi dovijaju kako da plate racune i napune frizider, trazi za TV emisiju u kojoj ce se zaliti na svoj fenomenalan zivot uz casu najskupljeg sampanjca, pola miliona evra!!! Alo, bre??? ‘de mozak???” Da bi ona pokrenula guzicu i stala na traku za trcanje!!!…

 3. Bijač

  06. 10. 2018. at 14:21

  Ona da se bavi svojim detetom topa da šeta sa njom, vozi je u kolicima, igra se, ne bi joj trebao nikakav trening. To dete garantovano misli da joj je dadilja majka.

 4. Bijač

  06. 10. 2018. at 14:21

  Ona da se bavi svojim detetom tipa da šeta sa njom, vozi je u kolicima, igra se, ne bi joj trebao nikakav trening. To dete garantovano misli da joj je dadilja majka.

 5. Mara

  07. 10. 2018. at 18:06

  Da jos platimo da gledamo kako s v i n j a mrsa?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top