Prati nas

Ana Nikolić već pronašla novog dečka!

Extra

Ana Nikolić već pronašla novog dečka!

Više nije nesrećna u ljubavi?

Više nije nesrećna u ljubavi? (foto: Facebook)

 

Pre samo par dana pop zvezda Ana Nikolić požalila se da joj je dobro na svim poljima, osim na emotivnom, budući da nikako ne može da pronađe adekvatnog partnera. 

Ipak, čini se da je pevačica pronašla onog novu ljubav, budući da je izjavila kako su joj se zvezde napokon poklopile i kako uživa.

“Ne volim da govorim o privatnom životu. O partnerima nikada nisam govorila. Zapravo, vrlo retko sam ih pominjala i na kraju mi se sve obilo o glavu. Sada sam vrlo zadovoljna na svim poljima. Zvezde su se poklopile i super mi je”, izjavila je Ana.

Pre samo par dana, pevačica je pričala sasvim drugačiju priču. Volela bih da se konačno pojavi muškarac za koga će govoriti: ‘Ovo je taj i taj, i ovo je njegova devojka Ana Nikolić’, a ne da svaki bude poznat po tome što je moj dečko. Trenutno mi sve ide, osim ljubavi. Horoskop kaže da će se u septembru pojaviti onaj pravi, pa tako čekam septembar”, rekla je tada Ana. Izgleda da su joj se zvezde poklopile ranije nego što je mislila.

Redakcija Tracara.com


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. ceca

  11/08/2014 at 11:49 am

  Ma nemoj, sta mi naprica,lele sad mogu da se vratim u krevet i da umrem..

 2. Leka

  11/08/2014 at 11:58 am

  Navratio Ćazimov kurir i eto seanse.

 3. skandalka

  11/08/2014 at 12:26 pm

  Mislite klijenta.

 4. dux

  11/08/2014 at 4:23 pm

  Ona da nađe, lako……..a da ga zadrži????? Nema šanse kad ima kokošiju pamet. Čim je malo bolje upoznaju…zbrišu. Alkohol, hirovita, teška…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top