Prati nas

Ana Nikolić zbog samopouzdanja nije nastupila na Rastinom koncertu

Vesti

Ana Nikolić zbog samopouzdanja nije nastupila na Rastinom koncertu

Sa prijateljicama na koncertu Instagram

Reper Stefan Đurić Rasta održao je sinoć koncert u Areni u Beogradu, a među raznim gostima koji su prodefilovali scenom nedostajala je jedna najvažnija: njegova supruga Ana Nikolić.

Pop zvezda je koncert posmatrala iz lože, ali je odbila da se pojavi na sceni jer smatra da trenutno ne izgleda onako kako bi volela i dok se to ne promeni, ne želi da nastupa.

“Ana već mesecima bije bitku sa kilogramima, zbog čega se retko pojavljuje u javnosti, sem ako je paparaci ne uhvate. To je jedan od razloga zbog kojih nije želela da peva sa Rastom, uprkos činjenici da je on postao poznat široj javnosti nakon dueta na njenom albumu Labilna,” priča naš izvor blizak pevačici.

“Ona jeste krenula na dijetu i specijalne treninge, ali zbog zdravstvenih problema, skidanje kilograma ide sporije. Sve to utiče na njeno samopouzdanje, koje se lagano urušava. Pogađaju je i internet komentari, pa nije želela da rizikuje i sebi stvara još veći pritisak,” kaže izvor.

“Kada bude spremna, i psihički i fizički, vratiće se na scenu i svi oko nje znaju da će dati svoj maksimum da njeni budući nastupi izgledaju još bolje,” završava on.

Inače, najveća zamerka Rastinom koncertu bila je činjenica da je ceo koncert izveo na plejbek. Među gostima su se našli reper Coby, mlada pevačica Elena Kitić i drugi izvođači sa kojima je Rasta sarađivao.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top