Prati nas

Anastasija Ražnatović: Drago mi je što više nisam samo Cecina ćerka

Vesti

Anastasija Ražnatović: Drago mi je što više nisam samo Cecina ćerka

Iako je ovog leta debitovala kao pevačica, nakon što je izbacila pesmu Savršen par, Anastasija Ražnatović se umesto promocije svog rada odlučila za medijsku pauzu. A nakon dužeg vremena, mlada pevačica je gostovala u jednoj emisji, gde je otkrila da joj pažnja medija ne smeta.

‘’Od malena sam pod budnim okom javnost, tako da mi ništa tu nije novo. Ništa se nije promenilo u odnosu na medije. Sve je isto. Samo mi je drago što sada imam neko svoje zvanje, u smislu da sam sada pevačica. Više nisam Cecina ćerka. Tako da sada imam razlog da se pojavljujem u medijima’’, izjavila je Anastasija u emsiji, dodajući da se više ne nervira zbog negativnih komentara.

‘’Pa dosta puta se desilo da me nešto pogodi i iznervira, pogotovo kad su u pitanju moj brat i moja majka. Za mene manje više. Ali u poslednjih par godina sam se navikla na sve što se piše, ima i dobrih i loših strana te popularnosti, tako da se više ne obazirem na te komentare.”

Iako se pevači nakon izdatih pesama utrkuju da nastupaju i promovišu novi singl, Anastasija je otkrila da ne žuri sa tim, već da hoće da se usavršava i u međuvremenu radi na drugom singlu.

“Nisam želela da bombardujem ljude svojim pojavljivanjem u medijima. Smatram ako je pesma kvalitetna svakako će se slušati i bez mog pojavljivanja. Tako da nije da nisam spremna da nastupam, već sam želela da pesma zaživi sama od sebe. U međuvremenu trudim se da radim na sebi, i psihički i fizički. A što se pevanja tiče, svakako sam mislila, iako eto imam taj talenat, nikad nije dosta usavršavanja. Tako da planiram da uzmem neke časove pevanja, da mi neko tu pokaže nešto malo više – istakla je Anastasija i dodala da ne žuri sa novim singlom:- Spremam drugi singl, napravila sam uži izbor, ali još uvek ne znam sa kim ću raditi. Bila bi mi velika čast da sarađujem sa Marinom Tucaković, da mi ona napiše pesmu, s obzirom na to koliko dugo sarađuje sa mojoj mamom”, rekla je Anastasija i dodala da bi volela da je završi do Nove godine.


3 komentara

3 Comments

 1. Dane67

  07. 09. 2018. at 15:48

  da sad si vec poznatija po svim onim muskarcima koje si primila.

 2. noname

  07. 09. 2018. at 18:10

  vazi Svetlanina cerko

 3. Sasa

  07. 09. 2018. at 19:53

  Zato jeste cerka ratnog s iledzije

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top