Prati nas

Anastasija Ražnatović: Prvo karijera a onda brak

Vesti

Anastasija Ražnatović: Prvo karijera a onda brak

Cecina ćerka već sprema nove singlove

Anastasija Ražnatović je već dve godine u vezi sa Đorđem Kulićem iz Novog Sada, ali za razliku od svog brata Veljka, ne namerava da stane na ludi kamen dok ne ispuni određene ciljeve u karijeri.

’’Što se mene tiče, ne razmišljam još o udaji jer želim da se ostvarim u muzičkim vodama. Naravno da bratu želim svu sreću i da sam uvek tu da podržim njegove odluke’’,  izjavila je Cecina ćerka.

Ona je prošle godine debitovala pesmom Savršen par, koju je sama napisala, ali napominje da to ne znači da je autobiografska.

’’Naravno da se pronalazim u pojedinim rečima, kao i većina drugih devojka, zbog čega mi je neizmerno drago. Svaka devojka je kroz svoj ljubavni život preživela bar neki deo iz pesme. Koliko je pesma odlično prošla, svedoči više od 37 miliona pregleda. Savršen par ipak nije od reči do reči autobiografska numera, ali možda će neka naredna opisati moj život’’, priča Anastasija.

Mlada pevačica za kraj kaže da ima velike planove za 2019. godinu i da već radi na narednim singlovima.

’’Imam cilj da u narednom periodu izdam još nekoliko pesama. Na nedeljnom nivou preslušavam po nekoliko melodija, tražim nešto iza čega mogu u potpunosti da stanem kao što je to bio slučaj sa mojom prvom pesmom. Za sada imam nekoliko fenomenalnih pesama u opticaju. Biće to jedno lepo iznenađenje’’, rekla je za Informer.


3 komentara

3 Comments

 1. Dina

  08. 01. 2019. at 21:43

  Koje karijere???

 2. Dina

  08. 01. 2019. at 21:44

  Koja karijera???

 3. Tea

  10. 01. 2019. at 14:56

  Pesme su dobre a nastupa li negde??

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top