Prati nas

Beyonce piše istoriju naslovnicom Vogua

Foto

Beyonce piše istoriju naslovnicom Vogua

Septembarsko izdanje američkog Vogua krasiće Beyonce, koja je dobila pravo da sama uredi naslovnicu.

Zbog toga je rešila da angažuje fotografa Tyler Mitchella, Afroamerikanca, koji će zajedno sa njom ući u istoriju – on će biti prvi Afroamerikanac koji je napravio fotografije za naslovnicu, u 126 godina koliko magazin postoji.

Pevačica je za časopis govorila o trudnoći i istraživanju o povezanosti njenih predaka s ropstvom, poziravši u kreacijama brendova Gucci, Alexander McQueen Rebel Rebel.

Zanimljivo je da je Beyonce dobila priliku da sama napiše esej o sebi, u kome je rešila da govori o tome koliko se njeno telo menjalo nakon porođaja i kako ga je prihvatala, putu do slave, odnosu u porodici ali i ropstvu njenih predaka. Naravno, esej je preradila novinarka magazina Clover Hope.

“Majka me je naučila da nije bitno samo da budeš viđen već i kako vidiš sebe. Stoga ću to probati da prenesem na moje dve devojčice. Želim da se vide i u knjigama, filmovima, modnim pistama. Važno mi je da mogu sebe da zamisle kao direktorke, šefica, da znaju da mogu same da kontrolišu sopstvene života, budu slobodne da govore šta im je na umu i nemaju granica. Ne moraju da se uklope, budu političke korektne, sve dok su empatične i poštuju druge. Mogu da istraže različite veroispovesti, zaljube se u ljude bilo koje nacije i vole koga god budu želele da vole,” rekla je Beyonce i osvrnula se i na svog sina.

“Isto želim i njemu. Želim da zna da može da bude jak i hrabar, ali i osećaja i ljubazan istovremeno. Želim da bude emotivno inteligentan i bez bojazni bude pažljiv i iskren. To je sve što žena želi od muškarca, a to ne učimo naše dečake. Nadam se da ću ga naučiti da ne bude žrtva interneta koji će probati da ga ubei šta treba da bude ili koga ne sme da voli.”

“Prihvatila sam sebe. Nastaviću da istražujem svaki kutak moje duše i svaki deo mog umetničkog bića,” zaključila je ona.

3 komentara

3 Comments

 1. Onlythebrave

  07. 08. 2018. at 23:21

  Koji smor od zene.

 2. k

  07. 08. 2018. at 23:57

  Us*acu se. Mile Kitic ima vise pregleda od nje, ali jebitno da je ona QUEEN B, da je kupila crkvu i da non stop najavljuje neke spektakle. Zvuci poznato?

 3. edi

  08. 08. 2018. at 02:23

  Ova zena vec 10 godina Nema Hit, i sva ova popularnost nema pokrice, smorila je. Skontali smo da ste tamnoputi, i da zelite svuda da se dokazete, uradite sve, budete prvi, ali brate dosadni ste.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top