Prati nas

Bivša devojka Veljka Ražnatović bila anoreksična: Imala sam 37 kilograma

Život

Bivša devojka Veljka Ražnatović bila anoreksična: Imala sam 37 kilograma

Voditeljka Ksenija Bujišić nedavno je otkrila kako pati od anoreksije, a sa 23 godine imala je svega 37 kilograma. Danas je uspela da “dogura” do 40 kilograma, a svoje iskustvo sa ovom bolešću rešila je da podeli sa javnošću.

Ksenija nikada nije držala dijete, budući da je uvek imala građu mršavice, ali danas je svesna psihičkog poremećaja u koji je nesvesno upala.

“Ja sebi nikada nisam bila toliko mršava kako me je okruženje doživljavalo. Svi su mi govorili da jedem, ali ja sam se uvek šalila kako devojke drže dijete, a meni je Bog dao ovako tanku građu. Bukvalno sam jela u nekoliko dana po 2-3 puta nešto malo, onda osetim glad jednom u nikad, pa popijem čašu koka-kole. I stvarno nisam uopšte vodila računa o tome, ni krvna slika se nije pogoršala, sve dok nisam postala konstantno umorna. Kada zaspim ne mogu da se probudim, jer sam iscrpela sebe maksimalno, da stvarno nisam imala ni atom snage,” rekla je bivša devojka Veljka Ražnatovića.


“Tek kada nam se nešto desi, odlučimo da povedemo računa o tome. Ja sam malo neodgovorna po tom pitanju, jela sam jednom u par dana, samim tim organizam gubi apetit i nemam potrebu ni želju za hranom, ali kada sam videla koliko vaga pokazuje, shvatila sam ozbiljnost situacije i odlučila da svoj život iz korena promenim,” otkrila je Ksenija za Blic.

“Dosta puta sam padala u nestvest. I tek kada se to desi, ja se onda malo (3-4 dana) uplašim, pa povedem računa, ali to je sve bilo kratkotrajno”, ističe Ksenija, koja i sama kaže da se ponašala neodgovorno, a za kraj dodaje:

“Sve devojke žele da budu mršave, ali tanka je linija kada iz te neke normalne mršavosti skliznete u bolest.”

Pročitaj ceo tekst
Advertisement
Pročitaj i ovo:
1 komentar

1 komentar

  1. Kaya

    28. 11. 2017. at 16:10

    Logično da će imat 40 kg kad nema ni 1.50 visine srazmjerno je

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

To Top