Prati nas

Brad Pitt se konačno pojavio u javnosti

Foto

Brad Pitt se konačno pojavio u javnosti

Brada PItta nemamo prilike da viđamo u javnosti otkako je počela njegova borba za starateljstvo nad decom iz braka sa Angelinom Jolie.

Ipak, američki glumac pojavio se na jednoj izložbi i aukciji, održanoj prošle subote u Los Anđelesu. Kako američki mediji primećuju, Pitt je bio vidno raspoložen, a na događaj je došao u opuštenom izdanju: beloj majici, kaputu i kapi.

Događaju u muzičkom konverzvatorijumu SIlverlajk prisustvovali su i muzičarki Red Hot Chilli Peppers i K.D. Lang.

Brad Pitt trenutno snima krimi dramu Quentina Tarantina, Bilo jednom u Holivudu, u kome glumi sa Leonardom DiCapriom i Lenom Dunham.

Podsetimo, iako se od supruge Angeline Jolie rastavio pre dve godine, borba za starateljstvo nad decom i dalje traje i nije nimalo prijatna, ako je suditi po novinskim natpisima.

U poslednjoj rundi međusobnih optužbi para nekada poznatog kao Branđelina, Pitovi advokati kažu da je glumac od razlaza 2016. platio više od 1,3 miliona dolara za račune koje su napravili glumca i njihovo šestoro dece.

U dokumentima podnesenima sudu u Los Anđelesu stoji da je Pitt osim toga pozajmio Angelini osam miliona dolara za kupovinu kuće u kojoj sada živi.

Advokatica Angeline Jolie optužila je u utorak glumca da nije platio nikakvu ”značajnu” alimentaciju u prethodnih godinu i po dana. Pitovi advokati, međutim, kažu da su te optužbe “loši pokušaji manipulacije medijima”.


2 komentara

2 Comments

  1. Predrag

    02. 10. 2018. at 14:12

    Deda…

  2. Ja

    02. 10. 2018. at 18:54

    Ti si deda

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top