Prati nas

Bruce Jenner: Kim, prestani da tretiraš North kao aksesoar!

Extra

Bruce Jenner: Kim, prestani da tretiraš North kao aksesoar!

Ne odobrava neke stvari (foto: WENN)

Ne odobrava neke stvari (foto: WENN)

Bruce Jenner već duži period ne daje izjave za javnost, ali s vremena na vreme njegovi prijatelji prenesu medijima neke stavove ili bitne momente iz života ovog bivšeg Olimpijca.

Prema njima, deka Kardashian je veoma razočaran načinom na koji Kim Kardashian postupa sa njegovom unukom, North West, jer je tretira kao aksesoar koji nosi na modnim revijama i koji joj samo služi za ukras.

Ne dopada joj se moda (foto: LUCAS JACKSON/REUTERS)

Ne dopada joj se moda (foto: LUCAS JACKSON/REUTERS)

Ne dopada mu se ni to što ona toliko eksponira devojčicu koja još nema ni 2 godine i umesto da uživa u detinjstvu njen što lik se povlači po magazinima ili na internetu, a da Kim to ni ne pokušava da spreči, nego, štaviše, to pospešuje.4 komentara

4 Comments

 1. Lala Kraljica

  15/03/2015 at 6:40 pm

  Sta joj fali??? Mali afrikanci umiru od gladi, a mi brinemo hoce li North West poci na reviju ili zasto je obucena sva u crno.

 2. Nafurana klompa

  15/03/2015 at 6:45 pm

  Sever zapad je bas slatka u crnom :D

 3. dopestchick

  15/03/2015 at 6:55 pm

  Boli me uvo za klan Kardashian/Jenner, ali ovaj je skroz upravu. Neka uživa malo u detinjstvu, ionako će kasnije celog života biti popularna i ići će po revijama. Neka se druži sa vršnjacima (ukoliko su oni dosledni, jer je ona, jelte, NORTH WEST, ćerka Kim Kej i Kanje vesta!!! :o )

 4. bubamara

  15/03/2015 at 6:58 pm

  Zivim u Micigenu (Lensing) vec dugoo.Amerikanci kao sto i vecina ljudi zna nisu kao mi.Verovali ili ne sa mnom je kad sam tek dosla konobarisala zena koja je radjala decu i davala ih na usvajanje,a kad se udala nije mogla da rodi pa je ona usvojila dete…To je kod njih normalno,ne kazem da je tako bas kod svih amerikanaca,ali kod velike vecine jeste.Oni uvek imaju lazni osmeh,laznu ljubaznost,a u sustini mnogo predrasuda.Nisu ni prema svojoj deci topli i nezni kao mi (kazem ima izuzetaka) tako da me ovo uopste ne cudi.Ne kazem da i kod nas nema svakakvih roditelja,ali opet kakva god da smo zemlja,cega sam se sve tamo nagledala mogu da kazem da smo bar po ljudskosti daleko ispred njih.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top