Prati nas

Caitlyn Jenner poručila: Još je rano za kupaće kostime

Hot!

Caitlyn Jenner poručila: Još je rano za kupaće kostime

Još uvek nije spremna da se skine! (foto: Promo)

Još uvek nije spremna da se skine! (foto: Promo)

Žena koja je uzdrmala ceo svet svojom pojavom Caitlyn Jenner, nekadašnja atletska zvezda Bruce, se oseća nikada bolje u svojoj novoj koži, ali, čini se da i dalje postoje situacije sa kojima nije spremna da se suoči.

Nedavno je u autorskoj emisiji I am Cate koja se prikazuje na E! televiziji ispričala anegdotu kada je sa drugaricama, koje su nekoliko godina pre nje promenile pol, spremala da pođe u rizort van grada, što podrazumeva i ispijanje koktela u vodi i lepršanje u kupaćem kostimu oko bazena, što je Caitlyn oštro negodovala.

“Kupanje, kostimi? To je nešto najstrašnije što sam ikada čula”, rekla je šezdesetpetogodišnja Cait dok je pomagala drugarici da spakuje svoje torbe.

“Nisam spremna za taj korak. Devojke koje su mi se pridružile na putovanju promenile su telo pre mnogo godina i drugačije razmišljaju o ovim stvarima. Slobodnije su. Ja sada ne bih mogla da se pojavim u kupaćem kostimu. Možda ću vremenom postati sigurnija u sebe”, priznala je ona.3 komentara

3 Comments

 1. buci buci

  03/08/2015 at 7:12 pm

  povracacu

 2. heej

  03/08/2015 at 8:04 pm

  Iskreno, ne podrzavam Cait, ali ovo mi se svidja.

 3. Countess

  04/08/2015 at 12:27 pm

  Kako to mislite – ŽENA Caitlyn Jenner? Ako je neki matori muškarac odjednom odlučio da se šminka i nosi haljine, to ga ne čini ženom! Da ne pričam o krajnje bolesnoj vrsti operacije promjene pola, gdje vam odsjeku dio vašeg tijela da bi se vama svidio vaš odraz u ogledalu! Prestanite više da pišete o bolesnicima, molim vas!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top