Prati nas

Cardi B u novom spotu kao Nicki Minaj!?

Bizarno

Cardi B u novom spotu kao Nicki Minaj!?

Drami nikad kraja!

Cardi B i Nicki Minaj ne mogu da zakopaju ratne sekire! ET

Cardi B ne prestaje sa provokacijama! Popularna reperka viđena je na snimanju novog spota obučena gotovo identično kao Nicki Minaj na omotu nedavno objavljenog albuma Queen! 

Vlasnica hita I Like It uočena je na snimanju svog novog spota u nedelju uveče u Bruklinu, a njena modna kombinacija neodoljivo je podsećala na onu koju je Nicki nosila tokom photoshootinga.

Nedelju dana pre toga, reperka snimljena je na snimanju spota u Majamiju, kada nije nosila verenički prsten. Fotografije su se pojavile nekoliko sati pre nego da je zvanična vest o razlazu reperke i njenog supruga Offseta dospela u javnost.

Fanovi reperke nisu mogli a da ne prokomentarišu da je outfit sa seta u Majamiju takođe sličan outfitu koji je Minaj nosila godinu dana ranije, u spotu “You Da Baddest.”

Tokom svog gostovanja proteklog vikenda u CBS-ovom Sunday Morning-u , Cardi B izjavila je da je svađa između nje i koleginice potpuno “nepotrebna.”

Svi kažu da je bilo kakav publicitet dobar publicitet, ali ja ne mislim da je tako. To udaljava ljude od moje muzike i onoga što ja radim. Sve se svodi na dramu,” objasnila je reperka.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top