Prati nas

Ceca: Arkan mi dolazi u san

Vesti

Ceca: Arkan mi dolazi u san

“Suze u mom slučaju ne mogu da izleče duboke rane koje su ostale na mom srcu…”

Folk diva Ceca otvorila je dušu magazinu Puls i otkrila kako se oseća na dan kada bi trebalo da proslavi 23 godišnjicu braka sa pokojnim Željko Ražnatovićem Arkanom. Par se venčao 19. februara 1995. godine.

Taj dan se mesecima planirao, a ja nisam imala mir dok nisam bila uključena u svaki detalj. Sve sam želela da znam, za sve se pitam. Sve je bilo po tradicionalnim srpskim običajima. Iskrena da budem, za neke nikada nisam čula do tog trenutka. Bila sam uzbuđena, bukvalno noć uoči nisam mogla da oči sklopim. Imala sam svega 22 godine, a stajem pred oltar sa čovekom kog volim najviše na svetu. Mislila sam da je ceo moj svet. Sve je bilo kao u pravoj bajci. Željko je vodio računa da sve ide po planu, dok sam se ja sa sestrom brinula oko detalja”, otkriva Ceca i dodaje da se takva ljubav do sada nije ponovila.

Takva ljubav se više nikada u mom slučaju neće roditi. Željko je meni bio centar sveta i sve na ovoj planeti. Znao je da me zeza da sam debela, iako sam u tom periodu bila mršava, ali meni je to bilo zabavno. Svaki naš trenutak je bio pun ljubavi, sreće i osmeha. Osećaj da te neko voli punim srcem i spremni ste da sa njim budete ceo život na pustom ostrvu je nešto što se doživljava jednom u životu. Nije dozvoljavao išta da mi fali. O svemu smo se dogovarali i pričali, dešavalo se da ja mlada i manje životno iskusno burno reagujem, ali sve je to njega zabavljalo”, iskreno je ispričala pevačica.

Željko danas u mom srcu ima posebno mesto. To je rana koja nikada ne zarasta i svaki pomen na njega vraća na trenutak kada smo bili zajedno. Sada znam da tada nisam ni bila svesna koliko sam srećna. Suze u mom slučaju ne mogu da izleče duboke rane koje su ostale na mom srcu. Koliko je bila velika ta ljubav. Toliko je posle nje ostala ogromna tuga”, rekla je Ceca.

Jedina stvar od njegove smrti nikada se nije promenila, tačnije od dana kada su ga ubili, da uvek kada mi je teško on mi dođe u san. Tako je bilo u svakom teškom momentu. Svako svoj bol nosi na svoj način, a ja sam moju pobedila čuvanjem uspomena na njega i čuvanjem tog osećaja koji sam tada imala”, dodala je Ceca Ražnatović.

6 komentara

6 Comments

 1. Lele

  22. 02. 2018. at 22:04

  To tvoja savest reaguje, dolazi ti u san jer si ga ti i oladila kriminalko…

 2. Adora

  23. 02. 2018. at 02:22

  Waaaaaaa, cujem violine, dotukla me ova patetika, smrc sve mi suze liju…niz ledja…ovolike.

 3. mhm

  23. 02. 2018. at 09:13

  kako ga jos moze voliti, a tukao je i sisao je na celavo

 4. nemam ime

  23. 02. 2018. at 12:46

  ubi se babetino

 5. Daisy Duvall

  23. 02. 2018. at 13:45

  da je jos ziv, bili bi razvedeni davnih dana

 6. siki

  23. 02. 2018. at 21:25

  @daisy duvall – da je jos ziv, ubio bi on nju odavno :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

  Feed has no items.

Popularno

To Top