Prati nas

Ceca otkriva nakon napada: Ne živim u strahu, zaštitiću porodicu

Vesti

Ceca otkriva nakon napada: Ne živim u strahu, zaštitiću porodicu

Pevačici Svetlani Ceci Ražnatović dvojica napadača prekjuče su automobilima udarali u kapiju kuće u nameri da provale. Kada nisu uspeli u tome, pobegli su, a zahvaljujući kamerama na kući policija ih je veoma brzo identifikovala.

Osumnjičeni za ovo krivično delo su Nemanja Arsenović (32) i S. M. (30) za kojima je raspisana potraga. N. A. je od ranije poznat policiji po brojnim krivičnim delima.

Ceca se tokom današnjeg dana obratila javnosti i otkrila da li poznaje napadače.

“Drago mi je da policija eskpresno radi svoj posao i da su brzo došli do identiteta. Nadam se da će uskoro biti privedeni da bi se otkrilo koji su razlozi i čemu takvo bahato i nasilničko ponašanje i ugrožavanje bezbednosti jedne porodice. Ne poznajem te ljude, nikada nisam čula za njih. Očekujem da me policija izvesti o tome, šta se dešava i zbog čega su to uradili, čemu taj zverski čin”, izjavila je Ražnatovićka.

Folk zvezda protiv napadača će podneti krivične prijave, kako bi maksimalno zaštitila svoju porodicu.


“Uradiću sve što mi zakon omogućava da zaštitiim svoju porodicu”, kaže Ceca i objašnjava da nema razloga da živi u strahu.

“Ja ne živim u strahu u svom gradu i u svojoj zemlji. Niti imam razloga za strah, niti se ikoga bojim. Ovo je jedan kukavički čin. Život ide dalje, policija će odraditi svoj posao, verujem u naše institucije i ja sam sve i prijavila policiji jer znam da će efikasno odreagovati. Ovome se mora stati na put, šta da očekuju ljudi koji nisu javno eksponirani i koji ne će moći da dignu glas. Ovo nije Divlji zapad”, poručuje Ceca. (Svet)

1 komentar

1 komentar

  1. Molly

    06. 10. 2018. at 22:45

    Ajde dosadna si vise, i ti postala attention whore. Je*o te stub fvoje kuce, i malo ostecene fasade na istom, mrs.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top