Connect with us

Ceca propustila suđenje sa Karleušom zbog hitne operacije grudi

Vesti

Ceca propustila suđenje sa Karleušom zbog hitne operacije grudi

Folk diva izbegla je susret sa suparnicom jer se oporavljala od smanjivanja grudi.

Svetlana Ceca Ražnatović imala je hitnu operaciju grudi krajem proteklog meseca, javili su u četvrtak beogradski dnevni mediji.

Folk diva podvrgla se hirurškoj intervenciji, kojom je drastično smanjila grudi. Iako se nagađala zbog čega je otišla pod nož, njena intervencija odigrala se iz isključivo estetskih estetskih razloga.

Razloga za paniku nema: korigovanje Cecinih grudi urađeno je u kratkom vremenskom roku, a postoperativni period trajao je nedelju dana, zbog čega se pre dva dana nije pojavila na suđenju sa Jelenom Karleušom.

Ovo nije prvi put da je iz zdravstvenih razloga pevačica propustila sud. Ona je na dan suđenja 2012. godine imala sličnu operaciju, zbog čega je i tada propustila suđenje koja je u tom trenutku imala. Godinu dana kasnije, pozlilo joj je 40 minuta pre početka suđenja, kada joj je suđeno zbog optužbi da je pretila direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću 2007. godine

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. Anonymous

    09/02/2018 at 1:39 am

    Pa dobro se setila. Niko u svetu vise ne nosi silikone u grudima, bar ne takve. Jedino krlja i dalje misli da je to in.

  2. lulu

    09/02/2018 at 7:51 am

    Pa sad, ovo je ipak trač bez pokrića. Možda je žena imala prehladu ili grip. Dolazila je na suđenja uvek i zbog mnogo većih stvari nego što je ovaj sukob sa JK, tako da će doći opet.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top