Prati nas

Ceca: U Arkana se nisam zaljubila zbog njegove moći već ljudskih kvaliteta

Vesti

Ceca: U Arkana se nisam zaljubila zbog njegove moći već ljudskih kvaliteta

Folk pevačica Ceca Ražnatović u poslednjem intervjuu je otvoreno pričala o svojoj najvećoj i neprežaljenoj ljubavi, Arkanu, o tome kako joj je žao što ga deca ne pamte, jer su bila mala kad je ubijen, ali i o nasilju u porodici.

Ceca tvrdi da se u pokojnog supruga Željka Ražnatovića nije zaljubila zbog njegove moći, već zbog ljudskih kvaliteta.

’’U Željka se nisam zaljubila zbog njegove moći, već sam se zaljubila u njega kao čoveka, u njegove ljudske kvalitete, karakterne osobine, fizički izgled… Mene interesuje neko ko će uspeti emotivno da me pokrene i neko ko će uspeti da me usreći, a ne koliko je moćan i koliki mu je bankovni račun’’, kaže pevačica, pa dodaje da joj je jako žao jer se njena deca ne sećaju oca.

’’Veljko i Anstasija nažalost nepamte oca. Oni su bili bebe kada su ostali bez njega. Taša je imala godinu i po dana, a Veljko tri. Ne pamte ništa u vezi sa njim. Pogađa ih kad pročitaju nešto ružno o ocu, ali to ne može da se spreči. Naučili su da žive sa neprijatnim situacijama, sve je to život’’, priča Ceca, dodajući da se i ona svakodnevno susreće sa neprijatnim situacijama.

’’Susrećem se i mislim da se sa tim nosim na dostojanstven način. Trudim se da budem takva i u porazu i u uspehu. Sve mogu da mi oduzmu, ali ne ponos i dostojanstvo. Nikada neću sesti u ugao svoje sobe i plakati nad sudbinom. Borac sam i iznam da se posle kiše pojavi sunce’’, rekla je za Hit.

Ona je za kraj progovorila i na temu nasilja nad ženama, dodajući da nikada nije bila žrtva.

’’Nisam, ali svakome može da se desi da dobije šamar, batine. Nikada ne bih dozvolila da se osoba koja me udari povuče. Prijavila bih, tražila bih javnu osudu i procesuiranje te osobe, psihijatrijsko veštačenje, pa i lečenje, jer se ne dešava iz čista mira da vi posegnete rukom ili motkom na nekog. To su psihički poremećajne osobe’’,  rekla je za kraj.


2 komentara

2 Comments

  1. Nina

    05. 12. 2018. at 12:27

    Arkan i ljudski kvaliteti… ajd’ Svetlana, da nije bio pun ko brod ne bi ga dvaput pogledala.

  2. Vojin

    06. 12. 2018. at 16:47

    Arkan, srpski junak!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top