Prati nas

Ceca ubedila Marinu Tucaković da ode kod lekara

Vesti

Ceca ubedila Marinu Tucaković da ode kod lekara

Ceca je insistirala da Marina poseti lekara kada se onesvestila u nedelju

Jedan od najpoznatijih i najuspešnijih tekstopisaca na Balkanu se bori za život na onkologiju u Beogradu. Uz nju je i njena bliska prijateljica Svetlana Ceca Ražnatović.

Kako pišu domaći mediji, upravo je pevačica ubedila Marinu da ode na pregled, kada joj je pozlilo u nedelju. Tada su svi mislili da je to problem sa dijabetisom, koji Marina ima već godinama. Kada se onesvestila, Ceca je insistirala da odu kod lekara, gde su je hitno uputili na onkologiju.

Tim povodom se oglasila i sama pevačica.

”Molim vas, Marini su sada, pre svega, potrebni mir i podrška svih nas koji je volimo da bi ovu bitku dobila. Na nama je da budemo uz nju’’, izjavila je Ceca za Kurir.

Marini su urađeni svi detaljni pregledi i biopsija. Rezultati će biti gotovi za nekoliko dana, a svi se se nadaju da će oni biti u redu.

2 komentara

2 Comments

  1. Anonymous

    09. 02. 2018. at 19:17

    Pa kako ceca, zar nije krlja? Molim vas tracaro, kakve su ovo vesti gde nasa krljica nije glavni junak i spasitelj? Ali cekajte samo, javice se i ona za malo paznje u medijima, pa makar i na tracari..

  2. Ana

    10. 02. 2018. at 10:53

    Eto, tupavi Tucakovici ne bi znali sta ce da im nije bilo svete Svetlane, podhitno da se snimi Wonder Woman 2 sa njom u glavnoj ulozi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top