Connect with us

Ceca: Zatvor je bio ogromno javno poniženje

Vesti

Ceca: Zatvor je bio ogromno javno poniženje

Svetlana Ražnatović otkrila je u intervjuu za jednu lokalnu TV stanicu da joj je period kada je tokom policijske akcije Sablja 2003. godine, kada je bila uhapšena, najteže pao u životu. Hapšenje je došlo neposredno nakon smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana.

“Taman sam malo stala na noge, došlo je to prokleto vreme kada se desila Sablja. Mene ni to nije moglo da zaobiđe. To je moj drugi pakao u životu i jedno ogromno javno poniženje. Četiri meseca u pritvoru. Sreća da dok sam bila tamo nisam znala šta se sve pisalo i o čemu se pričalo. To ne bih preživela,” otkrila je pevačica.

Nju je u zatvoru tada posetio ministar za ljudska i manjinska prava Rasim Ljajić, od koga je tražila pincetu “kako bi sredila obrve.” Svaka filmska životna priča srpske folk dive dobra je za ekranizaciju, no Ceca još uvek ne želi nikome da prava na snimanje.

” Imala sam ponudu od stranaca, čak i od Amerikanaca, da se radi film po mojoj životnoj priči i da se piše knjiga. S tim da su oni tražili da sređuju biografiju kako njima odgovara. To nisam dozvolila, jer to onda nije moj život,” dodala je ona.

Loading...

3 Comments

3 komentara

 1. Castles

  10/01/2018 at 12:58 pm

  Jbt, meni je najstrašnije to što ova žena sve to predstavlja kao da se, ne znam, razbolela pa je eto snašla muka i što uporno kao kukavica podmeće jaje, tu priču da je ona jadna, mučena žrtva i da su se njoj ni krivoj ni dužnoj dešavale grozne stvari. FUJ! FUUJ! FUUUJ! Kad su kriminalci postali žrtve…

 2. nemam ime

  10/01/2018 at 3:56 pm

  K*rvetina ogavna, bacite je u zatvor ponovo

 3. Ana

  10/01/2018 at 10:45 pm

  Pa, nakon “helikopter” afere, Svetlana ponovo trazi sazaljenje naroda.
  A nije joj bilo ponizenje kad je zadrzala bespravno milione, zasta nije provela
  u zatvoru ni dana.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top