Prati nas

Da li je Tanja Savić u drugom stanju?

Vesti

Da li je Tanja Savić u drugom stanju?

Trudna ili? Facebook.com/splavriverofficial

Pevačica Tanja Savić sinoć je nastupila na jednom prestoničkom splavu, a verni fanovi zapazili su da pevačica nešto krije od javnosti.

Naime, iako je u poslednje vreme dosta govorila o braku koji je bio na ivici razvoda, izgleda da ona i njen suprug danas funkcionišu bolje nego ikad jer se nakon sinoćnog nastupa spekuliše da je pevačica trudna.

Širokom crnom odećoj prekrila je svoje obline, ali kada se u nekoliko navrata okrenula, moglo je da se primeti i da je njen stomak malo narastao.

Fanovi primetili promenu Facebook.com/splavriverofficial

Tanja i njen suprug Dušan imaju sinove Maksima i Đorđa, a pevačica nikada nije krila da bi volela da ima još dece. No, iako se pre izvesnog vremena pisalo da je njihov brak u krizi, čini se da je između njih sada sve u redu.

“Volela bih da imamo još dece, jer ništa u životu ne može da se meri s tim. Možda sada nije pravi trenutak, jer sam posvećena karijeri. Neka prođe neko vreme, pa ćemo ozbiljno razmišljati o tome,” izjavila je Tanja svojevremeno.

“Ja bih volela četvoro dece da imam, pa sad ako Bog da zdravlja i sreće, videćemo. Daj Bože barem još ćerkicu da dobijem. To bi baš bilo dobro.” govorila je ona.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top