Prati nas

Dara Bubamara: Karleušu i dalje volim ali se nećemo pomiriti zbog naroda

Vesti

Dara Bubamara: Karleušu i dalje volim ali se nećemo pomiriti zbog naroda

(foto: Instagram)

Sukob Dare Bubamare i Jelene Karleuše već godinama privlači veliku pažnju javnosti. Pevačice bez dlake na jeziku javno komentarišu jedna drugu, ali kako kaže Dara, njih dve se zapravo vole i da sa koleginicom ne želi da se pomiri isključivo zbog dobrog marketinga.

“Jelena i ja smo se volele, ali se i dalje volimo na neki način. Vidite, mi ne treba da se pomirimo. Jednostavno, kad stavim tačku na nešto, ne idem preko toga. Ono što se godinama dešavalo između nas veoma je zanimljivo. Narod to voli i zašto bismo im mi to sad uskratili? Oni hoće frku – što bismo onda pravile ljubav kad to nacija neće. Jelena i ja zbog nacije nećemo da se mirimo, razumeš?”, iskreno je rekla pevačica.

Onda dodaje i da, iako javno deluju kao zaklete neprijateljice, nemaju problem da se jave jedna drugoj kada se vide uživo.

“Prođe mi nekad kroz glavu to vreme kada smo bile dobre. Uklapale smo se. Sad je potpuno drugačije. Nemam problem da joj se javim. Prošle godine smo se srele na moru u Turskoj. Prošla je pored mene, rekla mi ‘ćao’, ja njoj takođe ‘ćao’ i to je to. Javile smo se jedna drugoj, iako ne razgovaramo. Čudno!”, rekal je Dara, prenosi Srbija Danas.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Lorka

    06/09/2017 at 11:21 am

    Aww slatko :)

  2. keki

    06/09/2017 at 2:03 pm

    DVE POP IKONE NASEG DOBA #BEPROUD #LIVINGTHEDREAM i ship #DaLena ♥

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top