Prati nas

Demi Lovato prvi put u javnosti nakon predoziranja

Foto

Demi Lovato prvi put u javnosti nakon predoziranja

Prošlo je više od tri meseca od kada je Demi Lovato bila na ivici smrti zbog predoziranja, zbog čega je otišla na odvikavanje u jednom rehabilitacionom centru.

Poznata pevačica se konačno oseća zdravo, pa se nedavno vratila kući u Los Anđeles. Izvor blizak Demi je ovu informaciju potvridio stranim medijima, nakon što je uočena u prvom izlasku ispred jednog restorana.

“Vratila se pre samo par dana. Deluje kao da je sve u redu.” otkrio je izvor.

Demi je veče provela sa dizajnerom Hanry Levyjem. Iako detalji njihovog odnosa i dalje nisu poznati javnosti, društvenim mrežama već kruže priče da su oni više od prijatelja, jer su tokom večere uočeni kako se drže za ruke i zaljubljeno gledaju.

Podsetimo, Demi Lovato je krajem jula dve nedelje provela u bolnici gde je lečena zbog predoziranja narkoticima. U avgustu se zahvalila fanovima na podršci, a potom otišla u rehabilitacioni centar.

“Uvek sam bila otvorena kada je moje putovanje sa zavisnošću upitanju. Ono šta sam naučila jeste da ovo nije bolest koja jednostavno nestaje ili bledi vremenom. To je nešto što još uvek nisam prevazišla“, napisala je Demi u poruci, nakon čega se zahvalila Bogu, porodici, svom timu, osoblju u bolnici, ali i svim fanovima na divnim porukama punim podrške. Nakon toga je dodala i:

“Sada mi treba vreme da se fokusiram na odvikavanje i put ka oporavku. Ljubav koju ste mi svi pokazali nikad neće biti zaboravljena i jedva čekam dan kada ću reći da sam prešla na drugu stranu. Nastaviću da se borim”, piše za kraj.loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top