Prati nas

Đorđe David: Karleuša je luda

Televizija

Đorđe David: Karleuša je luda

… ali u pozitivnom smislu

Ove subote počinje nova sezona Zvezde Granda od koje se mnogo očekuje, a veliku pažnju medija je privukao i novi član žirija  Đorđe David.

Mnoge zanima kako će se snaći u popularnom takmičenju ali i sa već poznatim članovima žirija. S obzirom na to da je na snimanju prve epizode Jelena Karleuša zamerila Viki što je savetovala Davida, medije je zanimalo šta on misli o maloj od skandala.

“Jelena mi je usred emisije rekla: ‘Vidi, vidi, majstore, polako. To Jelka, Jeca, Jecka, Karleuša i to , molim te nemoj. Mene zoveš Jelena i nikako drugačije’’. Ima pravo na to. Samo ću to prokomentarisati. Ozbiljan je ludak kada je ovaj posao u pitanju. Razoružala me je. Poznaje materiju i čuje i vidi da li neko može ili ne može, da li je neko da ili je ne’’, rekao je roker.

On je ovom prilikom ponovo objasnio zbog čega je odlučio da se pridruži Zvezdama Granda.

“Saša Popović me je pre nekoliko meseci pozvao kao tajanstvenog čalan žirija, pristao sam i bilo mi je veoma zaniljivo. Ludo sam se zabavio dok su se stalni članovi žirija nervirali i dok sam ih pekao na platni. Saletu se dopalo, kaže da je to bila najbolja epizoda prošle sezone, a meni je izazov da istražujem i čačkam po ljudima koji su talentovani’’, rekao je za Kurir.


2 komentara

2 Comments

  1. kleo

    20. 09. 2018. at 14:30

    ko je djordje david?

  2. Nodi

    20. 09. 2018. at 20:14

    Đorđe David zaboravljeni narkoman počupanih obrva.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top