Prati nas

Ejmi Vajnhaus uhvaćena kako se ljubi sa bivšim mužem!

Vesti

Ejmi Vajnhaus uhvaćena kako se ljubi sa bivšim mužem!

Sve priče koje smo slušali prethodnih meseci da Ejmi Vajnhaus i njen bivši suprug Blejk Felder Sivil planiraju da ponovo budu zajedno, nažalost su tačne.

Par je uhvaćen proteklog vikenda u Ejminom kvartu Kemdenu u Severnom Londonu kako posle večere razmenjuju sočan poljubac.

Ejmi i Blejk razveli su se prošlog leta, ali svi su predvideli ovu situaciju, jer njih dvoje jednostavno ne mogu jedno bez drugog. Blejk je tek nedavno izašao iz zatvora i sa rehabilitcije, a kako kažu izvori bliski popularnoj pevačici, Ejmi je za njihov nov zajednički život kupila luksuznu kuću u pomenutom kraju, gde Ejmi živi ceo svoj život.

Kako pišu britanski tabloidi, Ejmi je kuću pazarila za tričavih 2.5 miliona funti. Kuća u londonskom kvartu ima pet spavaćih soba, četiri kupatila, saunu, teretanu i muzički studio.

Pored obnavljanja veze sa Blejkom, Ejmi je razbesnela svoje roditelje još jednom, kada je nedavno pazarila čak 20 Jimmy Choo cipela odjednom. Njen otac Mič odmah je vratio cipele i tražio povraćaj novca…

foto: People.com

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top