Jelena Karleuša: O meni će zbog ovoga brujati ceo svet!

(foto: Facebook)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Facebook)

Sinoć se održala 88. dodela Oskara, gde je nagradu za najbolji dokumentarni dugometražni film dobio film Amy, posvećen tragično preminuloj pevačici Amy Winehouse. Već se mesecima unazad pričalo o skandalu jer se u pomenutom dokumentarcu pojavljuju kadrovi sa koncerta naše pevačice Jelene Karleuše. Karleuša je već podnela tužbu tim povodom, a danas se oglasila i putem Facebooka.

„Eeee, šta ti je život… Kroz pakao medijskog linča kroz koji sam ni kriva ni dužna prošla iz neobjašnjivih razloga, samo zato što sam održala koncert na Ušću pred više od 40.000 ljudi, do toga da se kadrovi tog istog koncerta UKRADU i stave u film o poslednjem koncertu Ejmi Vajnhaus, koji je posle Gremija, upravo dobio i nagradu Oskar. A? Šta kažete?
Ironija je tim pre veća što se čitav dokumentarac o Ejmi bavi njenim poslednjim danima života sa akcentom na poslednjem koncertu.
Zamislite, moj koncert na Ušću nije mogao da dobije jači marketing od ovog! Planetarni marketing koji će se zauvek pamtiti. A tužbe o kojima će brujati svet tek predstoje. Samo što sada više ne moram da objašnjavam srpskoj braći kako je moj koncert bio spektakl kojim treba da se ponose. Sada moram da isteram pravdu do kraja jer…
Fantastični i karmički kadrovi poslednjeg koncerta Ejmi Vajnhaus nisu njeni već MOJI.
Niko nema pravo da prisvaja moj rad i naziva ga POSLEDNJIM, jer ja sam tek počela!
A to mora da shvati ČITAV SVET“, napisala je diva.

 

OD LINČA DO OSKARAEeee, šta ti je život… Kroz pakao medijskog linča kroz koji sam ni kriva ni dužna prošla iz neobjašnjivih razloga, samo zato što sam održala koncert na Ušću pred više od 40.000 ljudi, do toga da se kadrovi tog istog koncerta UKRADU i stave u film o poslednjem koncertu Ejmi Vajnhaus, koji je posle „Gremija“, upravo dobio i nagradu „Oskar“. A? Šta kažete?:-)Ironija je tim pre veća što se čitav dokumentarac o Ejmi bavi njenim poslednjim danima života sa akcentom na poslednjem koncertu.Zamislite, moj koncert na Ušću nije mogao da dobije jači marketing od ovog! Planetarni marketing koji će se zauvek pamtiti. A tužbe o kojima će brujati svet tek predstoje. Samo što sada više ne moram da objašnjavam srpskoj braći kako je moj koncert bio spektakl kojim treba da se ponose. Sada moram da isteram pravdu do kraja jer…Fantastični i karmički kadrovi poslednjeg koncerta Ejmi Vajnhaus nisu njeni već MOJI. Niko nema pravo da prisvaja moj rad i naziva ga POSLEDNJIM, jer ja sam tek počela!A to mora da shvati ČITAV SVET.

Posted by Jelena Karleuša on недеља 28. фебруар 2016.

POSLEDNJE VESTI