Search
Close this search box.

SKANDALOZNO: Snimci Karleušinog koncerta na Ušću iskorišćeni za dokumentarac o Amy Winehouse! (VIDEO)

Kadar sa Jeleninog koncerta (foto: screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Snimak Jeleninog koncerta iskorišćen je za potrebe dokumentarca o nesrećno preminuloj Amy (foto: Instagram)

Nakon što je prošle godine otkriveno da su njen stil oblačenja kopirale Beyonce i Kim Kardashian, Jelena Karleuša se ponovo našla u centru skandala svetskih razmera!

Naime, u prethodnoj godini je premijerno objavljen britanski dokumentac The Girl Behind The Name posvećen nesrećno preminuloj pevačici Amy Winehouse.

Reditelj dokumentarca Asif Kapadia u dva sata je uspeo da sažme najbitnije trenutke iz života i karijere popularne pevačice, a film je za sada uspeo da zaradi 22 miliona dolara. Međutim, ono što je posebno interesantno jesu scene koje se u filmu pojavljuju tačno na 1:50:22.

Kadar sa Jeleninog koncerta (foto: screenshot)

Neposredno pred smrt Amy je poslednji koncert u svom životu održala u Beogradu, pa se materijal sa koncerta našao u poslednjem delu filma, tokom kojeg se mogu videti kadrovi sa koncerta iz vazduha.

Iako je montaža filma odrađena veoma profesionalno, oštrom oku nije moglo da promakne da je zapravo reč o kadrovima sa koncerta Viva La Diva koji je Karleuša 2013. godine održala na Ušću.

Dovoljno je samo dobro osmotriti impozantnu binu, scenografiju, lokaciju, led ekrane… i primetiti da je reditelj za potrebe svog dokumentarca snimke sa Karleušinog koncerta predstavio kao kadrove sa poslednjeg koncerta Amy Winehouse.

Nakon što je ‘krađa’ otkrivena, ubrzo su krenula nagađanja da bi Karleuša zbog ovoga na sudu mogla da dobije milionsku odštetu.

Pogledajte dokumentarac klikom na OVAJ LINK, a scene sa Karleušinog koncerta na 1:50:00!

POSLEDNJE VESTI