Jelena Karleuša poslala video poruku britanskim medijima povodom ‘Amy’ afere

JK vs. Amy (foto: Instagram/WENN)
JK vs. Amy (foto: Instagram/WENN)

Ime Jelene Karleuše se ponovo vezuje za svetski šou biznis, a ona je presrećna jer se, konačno, ne radi o modi (kao što je bio slučaj sa Kim Kardashian i Beyonce) nego o muzici i to o dokumentarcu o Amy Winehouse gde je greškom prikazan snimak Karleušinog koncerta na Ušću umesto kadrova poslednjeg koncerta preminule džez ikone na Donjem Kalemegdanu.

“Doživela sam da sam danas u filmu o Amy Winehouse gledala kadrove sa svog koncerta i plakala”, otkrila je JK za Exkluziv i pojasnila detaljnije o čemu se radi. “Na Malom Kalemegdanu ne može da stane toliko ljudi koliko je bilo na Ušću. Dalje, odlično se zna kako je izgledala njena bina. Ona je iza sebe imala jedan pano na kom je pisalo Amy Winehouse, a ja imam mamutske, ogromne led ekrane i, što je najbitnije, oblik bine sa sve onom svetlećom plavom kockom na kojoj ja pevam i na kojoj se u završnim kadrovima filma vidi plava žena, i na led ekranima i na toj plavoj kocki.”

Jelena je dodala da je reč o ozbiljnoj povredi autorskih prava i intelektualne svojine tako da će određeni vid odštete sigurno biti nadoknađen, uz napomenu da to nema nikakve veze sa Amy čiji lik i delo jako ceni.

Ona je, takođe, svesna da britanski mediji neće preneti ovu vest iz poštovanja prema ljubimici cele nacije, ali im je stoga poslala poruku i to na engleskom jeziku, a kako to zvuči poslušajte u klipu koji se nalazi u nastavku teksta.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.