Prati nas

Fluid Girls Dance Studio u potpuno novom izdanju!

Događaj

Fluid Girls Dance Studio u potpuno novom izdanju!

Sandra Mišić se bavi plesom svoj ceo život (foto: Instagram)

Sandra Mišić se bavi plesom svoj ceo život (foto: Instagram)

Nakon uspešne letnje sezone na Hvaru i na Ibizi za Fluid Girls Dance Studio, koreografkinja i plesačica Sandra Mišić se sa svojim plesačima vraća na velika vrata domaće plesne scene, spremna za nove radne pobede.

Sandra je poznata po svom radu za mnoge svetske brendove poput ANTS, Defected, Kitt Ball, Magnum, Organic koji u svojoj ekipi imaju svetske DJeve, ali i po radu na emisijama kao što su Operacija Trijumf, Prvi Glas Srbije, Ja Imam Talenat i mnoge druge.

Mišićeva je zaštitno lice sportske marke "Champion" (foto: Facebook)

Mišićeva je zaštitno lice sportske marke “Champion” (foto: Facebook)

Radila je na velikom koncertu Jelene Karleuše prošle godine na beogradskom Ušću, a tu je i uspešna poslovna saradnja sa zvezdama kao što su  Nataša Bekvalac, Ana Nikolić, Nikolija i mnogi drugi. Njena plesna grupa Fluid je nastupala i na festivalu EXIT, gde su bili glavna atrakcija DANCE ARENE, a tu je još i istaknut rad na Sensation Whiteu Space Ibiza On Tour

Prvi nastup ove sezone koreografkinja je imala proteklog vikenda u Novom Sadu, na žurki u SKC Fabrika gde su Fluid devojke plesale uz muziku svetskih DJeva Alexandra Kowalskog James Zabiele. Plesačice je šminkala Katarina Nikolić, dok su kostime radile Sanja Mimić i novosadska umetnica Meri Mišić, pod budnim okom stilistkinje Aleksandre Dobrić.

Kako slika govori više od hiljadu reči, pogledajte kako je bilo.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top