Prati nas

Golišavi srpski političari koji misle da su mišići moć!

Extra

Golišavi srpski političari koji misle da su mišići moć!

Započeo epidemiju skidanja! (foto: bhzoom)

Započeo epidemiju skidanja! (foto: bhzoom)

Pre nekoliko godina, predsednik Rusije Vladimir Putin je iznenadio javnost kada je objavio fotografije na kojima je go do struka, verovatno iz želje da pokaže da je u dobroj kondiciji, kao i da moć može da se meri i na taj način.

Putinove korake su u ovome sledili i domaći političari, prvo Čeda Jovanović, lider LDPa, a ovih dana i predsednik Demokratske stranke, Bojan Pajtić. Šta su time hteli naši političari da nam pokažu, nismo sigurni.

“Prvo, čovek koji vodi ili pretenduje da vodi jednu državu mora da vodi računa o tome kako se pojavljuje u javnosti. Nisam za to da šetaju polugoli bilo gde. S druge strane, ako je političar zgodan, to je za mene samo plus. Čovek u takvom telu deluje autoritativnije, moćno, uliva sigurnost dok ga gledate, a i svi vole da vide zgodnog muškarca. Debeo političar je asocijacija na ‘jagnjeće brigade’, čista nekultura. Ovi zgodni vam poručuju da vode računa o sebi, da imaju disciplinu, i to je, po mom mišljenju, plus i za njega kao političara i za kampanju”, kaže za Blic kreator Bata Spasojević.

Rešio i on da prošeta svoju 'moć'! (foto: 24sata)

Rešio i on da prošeta svoju ‘moć’! (foto: 24sata)

Mišljenja, da je jadna politika koja pokazuje moć golim telom, je marketing stručnjak Igor Avžner, koji je do sada mnogim političarima radio predizborne kampanje, te je na pitanje da li je to marketing ili čist egzibicionizam, odgovorio kontrapitanjem.

“A u čemu je razlika?! Ta vrsta egzibicionizma kod sredovečnih muškaraca je lečenje kompleksa iz mladosti i pokazivanje onoga što im je tada nedostajalo. Danas se očekuje dobra ideja koju oni očigledno nemaju pa pokazuju ono do čega im je lakše da dođu, a to je – mišić! Jadna je politika koja pokazuje moć golim telom”, kaže on.

S druge strane, gej aktivista Predrag Azdejković podržava svaku vrstu golotinje, bez obzira na starost pol ili izgled tela, te poručuje političarima da se što više skidaju.

“Zato podržavam političare da se skidaju, naročito kad imaju šta da pokažu. Problem je, naročito kad su političari u pitanju, ako osim tih mišićnih atributa ne umeju ništa drugo da ponude! Zato smatram da onima koji bi glasali za političare samo zato što su lepi i zgodni treba oduzeti pravo glasa”, objašnjava Azdejković.

Kao i uvek, na vama je konačan sud, pa vas pitamo, koji političar izgleda bolje - Čeda ili Pajtić?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
3 komentara

3 Comments

 1. Anna

  29. 07. 2015. at 19:16

  Najgluplja anketa ikad. Hvala

 2. Nemanja

  29. 07. 2015. at 19:20

  Pa Čeda nije moćan, on je premoćan, ko je kriv drugima sto su nikakvi. Čedo batinooooo napucanaaaaaa :D

 3. sssara

  30. 07. 2015. at 13:47

  Jao Čedo je*bi meee

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top