Prati nas

HIT: Dijana Janković na naslovnoj strani izmišljenog magazina

Extra

HIT: Dijana Janković na naslovnoj strani izmišljenog magazina

(foto: Instagram/didijofficial)

(foto: Instagram/didijofficial)

Nakon što su svi shvatili da je ‘američka turneja’ zapravo bila nastupanje na tzv. open mic večerima, na kojima je mogao da peva bilo ko, te da publika nije imala predstavu ko se nalazi pred njima, Dijana Janković je odlučila da ode i korak dalje kako bi predstavila svoj uspeh u Americi većim nego što on zaista jeste.

Didi J se, naime, nedavno pohvalila da će se naći na naslovnoj strani ‘prestižnog’ magazina LA Style Mix, međutim, ko god se malo zainteresovao da ispita ovu činjenicu došao bi do zaključka da od tog ‘prestižnog magazina’ na internetu nema ni traga ni glasa. Nakon što su joj ovo predočili oni koji je prate na Instagramu ubrzo se pojavila zvanična stranica spomenutog magazina na Facebooku Instagramu (bez ranijih postova i objava, naravno).

Kako bi se izvukla iz cele ove priče, Dijana je čak snimila sebe kako lista spomenuti magazin ne bi li dokazala da postoji, ali se još jedanput propisno obrukala. ‘Prestižni’ magazin, kako ga je sama nazvala, štampan je na papiru od kog se ne prave ni najjeftinije dnevne novine u Srbiji, a kamoli modni magazini, a da ne pričamo o tome da za snimanje ovog videa nisu stigli ni da ga uvežu.

Didi, više sreće sledeći put…

11 komentara

11 Comments

 1. Botanicar

  01. 06. 2017. at 11:55

  JAO BAŠ SAM SE IZNENADIO! ZAR ONA DA VARA? ZAR ONA NIJE SVECKA ZVEZDA?! 11

 2. Mare

  01. 06. 2017. at 12:13

  Postoji magazin…. ali je sajt registrovan 2. maja ove godine. adresa je naziva magazina tacka com lastylemix(dot)com – Proetpostavljam da ova stampana verzija postoji samo u 1 kopiji i to je ona sto je drzi didi :)

 3. DUPE KIM KARDASIJAN

  01. 06. 2017. at 12:18

  Hahahahaha pa onaj njen deda ima da bankrotira dok joj poplaca sve hireve! Crna zeno, sto se toliko trudis kad vidis i sama da od toga nema nista? Amerikance zanima samo lova,oni misle dosla nam neka budala iz Evrope,ajde da je opeljesimo,kao sto su i uradili. Nemas hit,nikada ga neces imati,jer deda nije bas toliko imucan da ti kupi Justina Biebera ili nekog njegove veličine.Ti mukice mozes samo da nastupas na stočnom vasaru u tvom selu Ranilovci iz koga si pobegla autobusom,i to na playback.

 4. Castles

  01. 06. 2017. at 13:05

  Mislim da je pre ipak ovo je za psihijatrijsko veštačenje…

 5. Daisy Duvall

  01. 06. 2017. at 13:11

  da nije smesno bilo bi tuzno. kako bi mogla da uziva u dedinim parama, bez da se pravi majmun i ponizava se.

 6. edi

  01. 06. 2017. at 13:21

  Ja sam sve vreme mislio da se Dixi sali, ali ona ima ozbiljnu dijagnozu. Doslo je vreme kada je kada obican covek shvati kako je lepo biti pristojan i normalan za razliku od ovih Vip lazova.

 7. Surovo iskrena

  01. 06. 2017. at 13:23

  Karleusooo,Didi je presla na level pro.

 8. Svichky

  01. 06. 2017. at 14:17

  ova je “maja nikolic” klasa :/ potpuna sizofrenicarka.

 9. KLEOPATRA

  01. 06. 2017. at 15:00

  OPET NIJE STIGLA UPLATNICA NA REDAKKCIJU U PIČČKUUU MATERINU

 10. Sunny

  01. 06. 2017. at 18:24

  Kakva šteta. Volela bi da Vam mogu opisati sva ta divna mesta na koja ona ide, gde jede, oblači se. Stvarno gde i svetske zvezde i jet set ALIIIIIIII Ženi da neki prijatelj objasni koliko je jadna i smešna u isto vreme. Taj čovek ni ne izgleda tako loše nije baš “deda”, društvo. I uspešan je u svom poslu. Ali ne može on NJOJ POKLONITI GLAVU, glas i mozak. Nema žena ništa sem opsesije neke, ni harizmu, ni šarm. Ništa. Ovo je tako ono JAD. Šteta što neko sa bašić prostora ni je dobio priliku i ima mogućnosti kao ona. I alo bre: NOS!!! Tolike pare na gluposti a najgore nije fiksala? Danas sam izabrala da je žalim, za sutra ću videti.

 11. Vrhunski.uspeh.

  21. 06. 2017. at 00:41

  Ovaj ekskluzivni časopis neodoljivo podseća na katalog akcija nekog supermarketa. Šteta što ga celog nije prelistala, bas me zanima pošto su duvan čvarci u Americi :D. Čisto poređenja radi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top