Connect with us

‘Igra prestola’: Umro jedan od glavnih likova!

Serije

‘Igra prestola’: Umro jedan od glavnih likova!

Ovo je kraj za Jona Snowa (foto: Wenn)

Ovo je kraj za Jona Snowa (foto: Wenn)

Svi fanovi ove popularne serije sa strahom i uzbuđenjem očekuju poslednju epizodu svake sezone jer je postalo jasno da od producenata možemo da očekujemo bukvalno sve. Ni poslednja epizoda pete sezone nije izuzetak jer je jedan od omiljenih likova umro.

Jon Snow se poslednji put pojavio u ovoj seriji. Glumac koji tumači, to jest, koji je tumačio jednu od glavnih uloga, Kit Harington, potvrdio je da se neće vratiti naredne godine. Dok su fanovi tugovali na Twitteru, Kit je za časopis Entertainment Weekly rekao: “Jedva čekam da vidim reakcije publike. Nadam se samo da neće biti neke tipa ‘Hvala Bogu da ga više nema'”. Iako je bilo priča da je glumac potpisao ugovor za sledeću sezonu i da se sa producentima dogovorio o plati, Britanac potvrđuje da je zaista došao kraj za lika koji je tumačio.

Jedina stvar koja je glumcu zasmetala jeste to što Jon Snow nije otkrio ko mu je majka. Iako mu izlazak iz serije neće biti lak, Kit je zadovoljan poslednjom scenom koju je snimio. “Volim to što je Olly bio taj koji me je ubio. Volim kako se cela priča o Thorneu završila. Sve se završilo na pravi način.”

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
9 Comments

9 komentara

 1. 123

  16/06/2015 at 6:48 pm

  Jona Snowa ce oziveti Crvena zena, osim ako to ne promene u seriji….

 2. Anna

  16/06/2015 at 7:46 pm

  Na svakom renomiranom portalu nikad ni u tekstu ne pise spojler bez upozorenja: this may contain spoiler, a kamoli u naslovu !

  Brao

 3. kleo

  16/06/2015 at 7:54 pm

  ako se dobro secam, on nije umro u knjizi? ili?

 4. Tijana

  16/06/2015 at 8:18 pm

  Na kraju ce Deneris jedina ostati ziva kako su krenuli :D

 5. blairW

  16/06/2015 at 8:37 pm

  BRUKA TRACARO ovakav spojler!!!! trebalo je da ispostujete ljude koji jos nisu videli seriju

 6. milica

  16/06/2015 at 8:37 pm

  Hahahah a kaze naslov ”umro jedan od glavnih likova”. Dosta glavnih likova je umrlo. Ned,Rob,Catelyn,Drogo,Oberyn,Tywin.. svi su oni bitni likovi. Na kraju ce svakog da ubiju

 7. Citalac

  16/06/2015 at 10:13 pm

  DOVOLJNO STE SE POKVARILI SA PORTALOM, NE ZNAM NI ZASTO CITAM VISE KADA JE JASNO DA VAS POTLPLACUJE KARLEUSA I POJEDINE. SAMO OD SADA NIKADA VISE NECU UCI NA OVAJ PORTAL, MOGLI STE DA NAPISETE SPOILER A NE OVAKO. PRE SVEGA TOTALNO NEPROFESIONALNO, JEDINO MOGU DA SE NADAM DA VM INFORMACIJA NIJE TACNA KAO I VECINA U POSLEDNJE VREME.

 8. ff

  17/06/2015 at 7:15 am

  rip

 9. Bojan

  18/06/2015 at 10:57 pm

  Stavite takav naslov i sliku ubijenog lika i jednostavno nema sanse da se sadrzaj epizode ne upropasti nekome ko jos nije ogledal. Stvarno krajnje bezobrazno!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top