Prati nas

Indira Radić i Lexington Bend snimili duet!

Vesti

Indira Radić i Lexington Bend snimili duet!

Folk pevačica Indira Radić, pre par meseci najavila je da će izdati album sa desetak dueta. Spekulisalo se da će ukrstiti glasove sa Cecom, ali ta informacija do sada nije potvrđena.

Ono što se sigurno zna jeste da će Ana Nikolić i Indira uskoro objaviti duet, što su pevačice i potvrdile na nedavno održanoj promociji Aninog albuma Mafia caffe. Pored ovog dueta, Indira je otkrila da je snimila duet i sa Lexington bendom!

“Jako volim momke iz grupe Lexington. U neku ruku smatram da je bila sudbina da pesmu “Sto na sat” snimim sa njima. Bojan je pevač apsolutno fenomenalnih vokalnih sposobnosti i pesma je stvarno sjajna. Oni su moji prijatelji i zajedničko stvaranje ove numere za mene ima veliku težinu”- rekla je Indira.

Pesma pod nazivom “Sto na sat” je u pop zvuku i rađena je u prepoznatljivom stilu popularnog benda.

“Sa Indirom smo prijatelji nekoliko godina, tako je i došlo do ove saradnje. Veoma je poštujemo, volimo i rado smo prihvatili poziv da snimimo duet. Pesma je u pop fazonu i verujem da će biti veliki hit”- rekao je Bojan Vasković, pevač grupe Lexington.

Faris Yuma2 komentara

2 Comments

  1. Gospodin....

    19/10/2010 at 9:34 pm

    Lexington.super pevaju i imaju ekstra pesme…mada m i se malo ne svidja saradnja sa Indorom ali mozda bude ok pesma videcemo…!!!

  2. dragana

    28/11/2010 at 11:57 pm

    Lexington BEND obozavam njihove pesme prejake su a i takodje njene i mislim da ce i ova pesma biti HIT!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top