Prati nas

Jelena Karleuša gost na koncertu Dare Bubamare?

Extra

Jelena Karleuša gost na koncertu Dare Bubamare?

“Neka me pozove da porazgovaramo na tu temu.”

Otkako su Dara Bubamara Jelena Karleuša zakopale ratne sekire, spekuliše se da će pop diva biti jedna od gošći na koncertu koji će njena koleginica održati 21. aprila u Areni u Beogradu.

Iako su u pitanju samo nagađanja, Karleuša je otvorena za saradnju sa nekadašnjom najboljom drugaricom, što joj je poručila javno putem jedne TV emisije.

“Mene Dara slobodno može da pozove da porazgovaramo na tu temu. Ja njoj, i svakom kolegi koji se usude u ovako teška vremena na jedan veliki trošak i rizik, a to su tako veliki koncerti,” rekla je Jelena i dodala: “Njoj naravno svu sreću želim i ja sam sigurna da će arena biti puna.”

Bubamara još uvek nije ništa komentarisala, ali njen stav o Jeleni izuzetno je pozitivan prethodnih nedelja.  “Volela bih da Jelena Karleuša bude na mom koncertu. Svaka joj čast, ispala je kralj, carica,” rekla je Dara za Exkluziv i dodala: “Ispoštovala me je i nahvalila i to mi je puno značilo.”loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Dal Malm

  05. 03. 2018. at 23:38

  Dara je oduvek volela Jelenu kao pevacicu privatno, sad ta frka sto je nastala “puno kosta” “radojka” “divokoza”, to je estradni ego.

  I Seka je fan Jelene i to veliki, a i mnogi njih sa estrade, vole da vide kako se obukla prvenstveno. Skapirale su da bolje bi naplatile svoje nastupe ako imaju ceokupan paket.

 2. lulu

  06. 03. 2018. at 06:21

  Daro, postoji nešto što se zove dostojanstvo. Ja ne bi JK zvala na koncert nakon svih posprdavanja koje ti je uputila, setimo se “kako Dara od Radojka” i prepucavanja preko medija, da bi rađe pitala koliko košta Čola da ti dođe na koncert nego ovu ženu zvala. Ako si već stisla i odlučila da napraviš koncert u Areni, onda plati cenu i ne ponižavaj se. Nije JK tebi sad prijateljica zato što te voli nego samo zato da napakosti Seki. To svi znaju i svi vide i nije nikakava JK granacija uspeha tvog koncerta. Garancija uspeha tvog koncetra može biti samo to što jesi sa svim svojim pesmama za sve ove godine koliko postojiš. Ako si procenila da imaš dovoljno publike da napuniš Arenu, izvoli. Ako si se precenila, ne spuštaj se u blato i ne zovi JK, jer čim koncert prođe opet će biti po starom.

 3. Predator

  06. 03. 2018. at 12:14

  U super! Kartu sa Daru sam kupio,a sad kad dolazi Karly gudi gudi ima da ponesem karton jaja i budjavi paradajz da vazbam gadjanje na Karly…

 4. Jessika

  06. 03. 2018. at 13:11

  Jelena crna Jelena ko te nezna……podrzavas Daru samo zato sto se Dara zamerila sa Sekom,a dobro nam je Jelena poznat tvoj stav o Seki…..Ovde se neradi O Jeleni i Dari nego O Seki….Nadam se da kapirate sta Sam napisala.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top