Jelena Maćić ide na remont grudi i liposukciju!

Jelena se nije ustručavala da se skine za domaće izdanje časopisa Playboy (foto: rtl.hr)

Jedna od najpoznatijih šminkerki i stilista, ali i analitičarka svakodnevnih dešavanja u našoj zemlji na društvenim mrežama je svakako Jelena Maćić.

Ona nikada nije krila da ima silikone u grudima koje je povećala još pre 20 godina, pa je sada, po preporuci lekara, odlučila da uradi njihovu korekciju, a istovremeno se prodvrgne i liposukciji.

Posle dve decenije, šminkerka je rešila da koriguje svoje silikonske grudi (foto: rtl.hr)

“Njena želja je da joj nove grudi budu malo veće od ovih, ali oblik svakako ne bi menjala. Kad skine grudnjak, tačno se primeti da se jedna razlikuje od druge. Ona će po preporuci otići kod dobrog hirurga i mirno će se prepustiti njegovim rukama”, kaže za dnevni list Kurir Jelenina bliska prijateljica i dodaje da je Maćićevoj zasmetalo i salo koje se pojavilo na njenom stomaku, a koje je rešila da lakšim putem ukloni: “Na klinici se raspitivala i o zatezanju kože stomaka i struka, pa će sve to uraditi laserskim putem jer su posle toga manje modrice i ne zahteva opštu anesteziju”, završava priču izvor lista.

I sama Jelena je potvrdila ove navode rekavši: “Pa šta i ako idem to da radim? Podrazumeva se da ću ići na remont ako toliko dugo imam silikone. Za liposukciju ću još razmisliti. Zavisi u kakvom stanju će biti moje telo do jeseni.”

Povezane vesti

Back to Top