Prati nas

Jelisaveta Orašanin pokazala trudnički stomak

Foto

Jelisaveta Orašanin pokazala trudnički stomak

Jelisaveta Orašanin pokazala je trudnički stomak na Instagramu, prvi put otkako je javnost pre više od pola godine saznala da je glumica u drugom stanju.

Ona i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić dobiće prinovu početkom naredne godine, a par koji trenutno živi u Los Anđelesu nije se oglašavao često po pitanju svog odnosa i privatnog života.

Jelisaveta je danas objavila fotografije nastale ispred instalacije Urban Light u Los Anđelesu, na kome se prvi put vidi njen stomak.

View this post on Instagram

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on

Nedavno je otkriveno i da će par dobiti kćerku. Za sada je izvesno da će se glumica poroditi u Los Anđelesu, gde živi sa košarkašem. No, da li će im to biti baza, nije poznato: Teodosić je nedavno izjavio da bi mogao da se vrati u Evropu i napusti NBA ligu.

Nekako više uživam i lepše mi je da igram u Evropi, tako da ću se sigurno vratiti,” izjavio je on nedavno. Jelisaveta je trenutno na porodiljskom bolovanju, ali dobro upućeni – a i ona sama – kažu da nije razmišljala o holivudskoj karijeri, iako joj je blizu trenutnog doma.

Kratak isečak sa InstaStoryja instagram.com/jagodenamagli

“U ovom trenutku ništa me u životu ne žulja i ne dozvoljavam da me žulja. Verovatno će u budućnosti, tuđom voljom ili mojom nepažnjom, upasti neki kamenčić u cipelu, ali to je život. Kad se to dogodi, misliću o tome zašto je upao i kako da ga se rešim,” izjavila je glumica nedavno, dok je izvor blizak paru odavno otkrio da košarkaš želi devojčicu.

“Miloš je oduvek maštao da ima žensko dete jer su mu devojčice preslatke. Čašćavao je društvo i bio je baš veseo. Veruje da će umeti na pravi način da vaspita žensko dete. Kada mu je Jelisaveta rekla da je beba devojčica skočio je i vrisnuo na sav glas, a potom zagrlio suprugu. Bio je baš dirljiv momenat. Jedva čekaju februar da vide svoju bebicu. Oni žele da imaju troje dece i tako da se neće zaustaviti na ovoj bebi”, rekao je izvor blizak paru za Informer.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top
Overlay