Prati nas

Jeziva ispovest Jelene Dokić: Otac me je tukao dok nisam oslepela

Život

Jeziva ispovest Jelene Dokić: Otac me je tukao dok nisam oslepela

Jelena Dokić bila je jedna od najboljih teniserki na planeti, te se u jednom trenutku našla na 4. mestu ATP liste, no njen život nije bio nimalo lak. U autobiografiji Nesalomiva iznela je šokantne detalje iz detinjstva.

Ona kaže da ju je otac Damir toliko tukao da je mogla da oslepi. Gostujući u jednoj australijskoj emisiji, iznela je još mnoštvo detalja o torturi koju je trpela, a sam događaj zaprepastio je gledaoce.

“Udario me je u glavu, a od siline udarca pala sam na pod. Nastavio je da me udara krvnički. Jedan udarac bio je blizu uha, nakon čega mi se vid zamaglio. Kad sam došla sebi, usledila je nova runda mučenja. Terao me je da stojim dok me udara u glavu, a glava me već užasno bolela. Zatim me udarao i u cevanicu oštrim cipelama iz sve snage,” napisala je Dokićeva u knjizi, a prenosi Svet.

Ona je u autobiografiji opisala da je Damir pažljivo birao mesta gde će je mučiti kako bi se osigurao da ona nigde ne pobegne.

“Jednog dana odlučio se za kupatilo, malu prostoriju u kojoj nisam imala gde da pobegnem. Izvadio je svoj braon kožni kaiš iz pantalona i naredio mi da skinem sve osim brusa. Tada je počeo da me udara iz sve snage i da me vređa. Govorio mi je da sam drolja, kurva, beznadežna krava…,” naglasila je Jelena .

Mediji u Australiji svaki dan objavljuju samo deliće iz autobiografije, a juče se pojavio i prolog. Tu je Dokićeva detaljno opisala kako je izgledalo kada je izgubila u polufinalu Wimbledona od Linday Davenport, posle čega joj je Damir zabranio da spava u hotelu.


“Ne znam gde je tata bio. Trebalo je da idemo na večeru s mojim agentima Ivanom i Jonhom. Ostvarila sam veliki uspeh, sa 17 godina sam ispala u polufinalu Wimbledona. Zvala sam ga na telefon, javio mi se tek iz drugog puta. Pričao je sporo, iz njegovog glasa znala sam da je pijan. To je bio glas koji je obično imao posle belog vina, pomešanog s viskijem. Bio je besan i izgubljen. Rekao mi je da sam krava i da ne dolazim u hotel. Da ga ne zanima gde ću spavati, da ga nije briga,” napisala je Dokićeva, a u tekstu stoji i sledeće:

“Plakala sam, ali nisam želela da priznam da me je otac oterao. Jedan čovek iz moje agencije Advantage, Alan, čini mi se da je znao šta se dešava. Moja agencija je nakon toga iznajmila kuću u kojoj sam provela ostatak turnira, tih nekoliko dana.”

2 komentara

2 Comments

  1. mhm

    15. 11. 2017. at 14:06

    Svako je danas roditelj.

  2. k

    15. 11. 2017. at 17:26

    da sam ona platila bih nekoga svaki dan do kraja zivota da ga bije. Dete rodjeno da maltretiras, pa koji je to monstrum.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

To Top