Kaja može i bez fotošopa

Objavljeno: 21.08. 17:00

Stvaranje digitalne iluzije u fotošopu, odavno je out u svetu. Sve veći broj stranih selebritija odlučuje se za editorijale sa fotkama koje nisu obrađene do neprepoznatljivosti. Kako uvek kaskamo za svetom, taj trend će doći u Srbiju tek za koju godinu. Međutim, neke od naših pevačica i sada mogu bez fotošopa. Bar tako kaže Katarina Duvnjak Kaja, koja se nedavno slikala za jedan muški magazin.

Čak i da nije rađeno ništa i da se fotošop nije umešao u doterivanje mog izgleda, ne bih imala ništa protiv. Imala bih protiv da je neko hteo da me promeni, podmladi ili uradi nešto što ne bih bila ja. Što se mene tiče, fotošop može odmah da se ukine, ja ću i dalje biti lepa i zgodna, za razliku od mnogih“, izjavila je Kaja za Vesti.

Pogledajte kako izgleda novi spot za pesmu “Mazohista”. Šta kažete?

Autor: Faris Yuma

Loading...

Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

66 komentara

  1. Džu Džu

    Ne.Ne moze bez fotosopa.Svako ko je video uzivo,zna o cemu pricam.Telo joj je lepo,bas zenstveno.Ima obline i to joj je super,ali faca…Konjska glava..Grozna..Mada,kesa na glavu i riba i po..

  2. Džu Džu

    I dokle vise sa ovim pornicarskim,jeftinim spotovima???I ovom groznom grandovskom muzikom???FUJ!!

  3. elle

    ona da može bez fotošopa, teško, sala na sve strane, kobila debela

  4. Jecii ^_^

    Pesma je bljak… !

  5. Pa sad kad je operisala sve sto je mogla moze i bez photoshopa…

  6. Ruzna je… Spot je uzasan, bas “ku*vinski”… ne svidja mi se… Umetnicka vrednost -1

  7. Kraljica mature

    Meni je ipak za pohvalu sto se slikala bez fotosopa.

  8. Mary

    Ona po meni ni nema neki glas…. Spot je jadan! Teska golotinja i guzanje…sta je sad tu poenta i kakve veze ima sa ovim debilnim tekstom ! Ma daj bre, dokle vise sa ovim fufama ! Sramota za zenski rod .

  9. Nenad

    Ma extra izgleda…Kako lupetate,samo va citam,uzas,uspeh nikom ne oprastate…Uzassssss,al cim je pljujete…znaci…uspela je!!!A to vas najvise boli!!!!!!!!!!!!!

  10. jela lela

    koji ste penzoshi! :P

  11. *Duky*

    Alo Nenade ti decko nisi svestan da se folira…to samo kaze pred medijima samo da bi rekli da je hrabra za takvu izjavu…ajde molim te!!! Nek uradi to bez fotoshopa!!! i ovako izgleda ko neka krava!!!!

  12. Mary

    @ Nenad “Uzassssss,al cim je pljujete…znaci…uspela je!!!A to vas najvise boli!!!!!!!!!!!!!”

    Sta znaci to da ako nekog pljujes on je uspeo?! Pljujem ja i ludake i siledzije i sve …msm u cemu su oni uspeli! Ne kapiram ! Ja pljujem na uticaj kakav ona ima ( ne ulazim u to kakva je ona osoba), kao i njoj slicne sto se skidaju gole, pa klinke misle kako je to kul i postaju ovakve u vrlo ranom periodu zivota, sto nije bas zdravo! A to sto me boli u vezi nje i takvih slicnih je …jeste, boli me priznajem…donji deo ledja iliti dupe!

  13. Coe

    @Nenade jel ti to neki citat JK??!!! Inace Kaja je da se uplasis!! Olicenje zenstvenosti, jednostavnosti, pozitivnost kojom zraci, sve te njene odlike mozete videti i u horor filmu!!! Ah kako me boli njen uspeh…Dosegla je do zvezda…

  14. car

    NEMA LIJEPU GLAVU A DRUGO****

  15. Super

    DOKE VISE SA OVOM MUZIKOM JEFTINOM!!
    PORNICI I OSTALO!!
    SAMO IZIGRAVALJU NEKE RIBE A SVE KURVE..

  16. zoki

    pa koliko jE SAMO OPERACIJA URADILA,A KOLIKO IMA SLOJEVA SMINKE+PHOTOSHOP PA BILO BI PREVISE,DA MI JE ZAISTA VIDJETI SVE OVE ZVIJEZDE BEZ TIH POMAGALA KOJA IH CINE “LIJEPIM “

  17. Mary

    Tracaro ispravka, mislim da se ova preziva Duvnjak, a ne Duvljak !

  18. Techousewife

    Telo moze,Ali glava joj ne moze bez Photoshopa…k’o orangutan

  19. Keta

    Voli da se kreci i cereci pa to ti je..Ipak,dobro peva pa je to tu i tamo vadi.

  20. marko

    Alo vi sto pljujete tuda po narodu i govorite da ima glavu ko orangutan ste jadni, kakvu vi glavu imate i kakvo vi tjelo imate garant ne mozete ni ustati iz stolice seljaci ljubomorni…..

  21. Nenad

    Mary da se ovde radi o siledzijama i raznim drugim olosima i da si ih pljuvala u potpunosti bih te podrzao!!!Kaja extra izgleda,a nema bas toliko jaku karijeru da bi se neko ugledao na nju!!!Da si malo svog vremena potrosila da cujes sta Kaya o sebi kaze shvatila bi da nk=joj ovo ne prija ali da mora da radi to jer tu lei lova,a ona iza sebe ima dete i samohrana je majka!!!Ona bi najradije pevala neki soul zakopcana do grla,ali to kod nas ne prolazi,a kinta joj yreba!!!!Tak oda znas da bi o necemu raspravljala moras to pogledati iz vise uglova i da se zadubis u to!!!Ovo je dobronameran savet!!!

  22. xD

    Ako joj treba kinta neka sljaka, neka radi kao tetkica…Nego mora da se skida, to je nije sramota. xD

  23. Nenad

    SvakO ko pomisli da Kaya ili neko kao sto je Kaya uziva u ovakvim stvarima je loood…Nije nikakav JK ,,citat,, meni Karleusa nista ne znaci,i njena rec nema nikakvu tezinu!!!

  24. Niki

    Jao deco,deco.S´vama nikad nije dosadno….

  25. Nenad

    xd
    Idi ti sljakaj ko tetkica da vidis kako je!!!

  26. anci

    A ti silni kilogrami koje je izgubila??Kad ih pre povrati?!:))

  27. maki

    E spot je bljaaaaaak hahahah koji sljam jbt ja ne verujem!!! Znaci ne znam odakle da krenem da li od pevacice ili od onih statista,ako niste obratili paznju pogledajte face tih “muskaraca” u belim gacicama(ajde da su bar crne) ili onu namazanu sa sapama na dupetu hahahah, jos kad onoj jadnici zubima vuce donju usnu mislila sam da ce je otkinuti skroz! Auuu bre..haha definitivno presmesno!!!
    Svaka cast Kajo, uspela si da me nasmejes!

  28. Mary

    Nenade napisala sam ti poduzi odgovor, ali iz nekog razloga nije prikazan, msm ne znam sta bi! Ukratko : pratila sam Kajin rad i ranije i bas zbog toga me nervira! Dobro peva soul, cula sam je vise puta, ali ovde ispada katastrofa! Sta ce joj ovo i ja se pitam! Tako da ne razmisljam samo “jednosmerno” kao sto ti rece! Inace zar nije mogao ovaj spot malo suptilnije, bas ovoliko golotinje, daj!Garant ce neke curke sad da se ugledaju na nju i ona treba da vodi racuna o tome, jer je javna licnost i kakav primer daje i svojoj kcerkici1 Mogla je da bude soul pevacica N1 u Sr. ovako ispada samo jedna u nizu koja se skinula! I zato me nervira! Pevacice umesto da napreduju sve su gore, bitno da je domindzos!

  29. Nenad

    Mary slazem se sa tobom,ali jer kapiras da spot nije ovakav kakav jeste sada ne bi ni komentarisali sve je to marketing,pogledaj primer pevacice Mije imala je skroz prosecan spot,niko nuje cuo za njega kada se pojavila ,,gola,,u spotu svi su ga gledali i komentarisali,protiv nekuh stvari se ne mozes boriti mozes samo da ih konstatujes,ali verujem da nisu te pevacice krive one samo idu uz dlaku narodu!!!to je sustina cele price~!!!!

  30. diva

    Nase pevacice ne mogu bez fotosopa i vecina njih izgleda vulgarno jer samo tako uspevaju da budu primecene i to im je glavni adut.provela sam leto na Azurnoj obali i imala prilike da vidim i cujem njihove pevacice,za mene je to bilo iznenadjenje fenomenalne glasovne mogucnosti,i jako,jako pristojno obucene i to ne samo one nego i devojke koje sam vidjala po klubovima i na ulici,jedino devojke koje rade kao poslovna pratnja to jest prostitutke su napadno obucene da bi privukle paznju muskaraca to jest musterija,mnogo smo kao narod zaostali

  31. Sergio

    Ne mozete da pricate da Kaja ne zna da peva ako je nikada niste uzivo slusali. Ja jesam i devojka ima glas za 10, sto ce i potvrditi ljudi koji su strucni u to. A sada sto peva ovakve pesme najbolje ona zna, verovatno na njima zaradjuje vise… ;) pozz

  32. Nenad

    O tome i pricam tako se lova zaradjuje…Evo ovde napadaju kaju,a na drugom tekstu o Mariji Serifovic napadaju je kako je ruzna,narodu je tesko udovoljiti!!!

  33. malecka

    @Sergio… slazem se :))))
    stvarno ima glascinu.. mozda ce za par godina pevati malo kvalitetnije pesme… al za sad… jbg uvek ima ljudi koji ce ovo da slusaju…

  34. xD

    @ pre bih to nego da se slikam kao neka kurava i pevam neki shit.
    Navodis primer Mije…ko normalan to slusa?
    Realno, vise bi zaradile kao pornicarke.

  35. Mary

    Ne znam vise ni za tu cuvenu postapalicu ” to narod hoce” da li je opravdana! Mislim da se sve servira bez obzira da li to neko zeli da cuje i vidi ili ne! Ta izjava je potekla od onog kretena Sase Popovica koji je to stalno govorio, a pogotovo dok je trajala Farma! Veruj mi ja to stvarno ne zelim , a deo sam naroda! Ovakvi spotovi se pustaju u sred bela dana, prosto da te bude sramota ako su roditelji pored, a tek onaj sa Mijom spot! +18

  36. antoaneta

    bravo Mary i Dalibore, lepo je videti da smo mi “normalni” ipak prisutni

  37. bojana

    steta sto samo gleda kako da se bolje proda .peva ovo sto ne voli i sto ne lici ni na sta .bas steta jer drugu vrstu muzike peva fenomenalno.sto se izgleda tice,jako je glupo da sebe hvali,ja je pamtim kao slatku,ali malo deblju.

  38. svrle

    Pesma je pevljiva i mislim da ce da ima dobru prodju, mada je spot bezveze i jeftin.

  39. oci

    “To narod hoce”
    Narod je hteo i Hitlera!

  40. Alyssa

    “Čak i da nije rađeno ništa i da se fotošop nije umešao u doterivanje mog izgleda, ne bih imala ništa protiv.”
    Znaci, fotosop je koriscen…
    Kada se bude slikala bez fotosopa, neka daje izjave poput ove…xD

  41. Nenad

    Auuuuuuuuuuuu,pa da ovo nema prodju ne bi radila!!!A to sto se stidite d aispred roditelja vidite golotinju e to je tek da se stavi prst na celo,sta je ruzno u golom ljudskom telu???Zasto se svi bune protiv toga!!!!!!!Nije lepo da neko na sopstvenom telu zaradjuje pare ali shvatite da se ovde ne radi o telesnoj vec o mentalnoj prostituv=ciji!!Sto je strasno!!!A vi svi kad vidite tu mentalnu prostituciju ne pokusavate da na neki nacin ukazete toj osobi da gresi nego je napadate nazivate droljom,svinjom,nabijate joj kese na glau,saljete je da radi kao pornicarka ili tetkica!!!SRAM VAS BILO.Ne umete da resavate problem nego ga samo locirae i napadate!!!!!!!!

  42. Coe

    @Nenade popi nesto za smirenje!!! Brate kako bi reagovao da se komentarise neko tvoj bliznji?? Evo tebi saveta : cuvaj zivce!!! Na kraju krajeva koga briga za Kaju??

  43. maja

    POGLEDAJTE 1:07 i 2:21 sek.
    ahahahahahahahah…
    Uuuuuuuuuuuffff :)

  44. Kaya je talentovana i sjajno peva, ali svoje solidne pesme unistava losim spotovima :(

  45. Nenad

    pa upravo se moj prvi komentar odnosio na to da kaja nema bas tako ,,jaku,,karijeru da bi se neko na nju ugledao!!!!Mene stvarno nervira kada se skupi grupa ljudi i napada i osudjuje nekog ko je u stvari i ne bitan!!!

  46. Nenad

    Da li je neke gledao Kajin spot za pesmu Promaja.NIJEEEE???Bas me cudi vrlo pristojn spot,bez ikakve vulgarnosti cudi me da vas senzibilitet nije prepoznao tako nesto fino i suptilno!!!!

  47. cica

    glupo je gradjena

  48. Nenad

    Pohvala i kritika treba da bude konstruktivna,a vase kritike su blago receno glupe!!!A pohvala ima malo ali su sve na mestu!!!!

  49. Mary

    Nenade nemam nista protiv nagog ljudskog tela, ali je ipak bitno da to ima neku vrednost! Npr. mislim da je Mikelandjelov David jedna od najlepsih skulptura koju sam videla, a videla sam je uzivo! Ne znam da li imas decu, ali daj ti svojoj kcerki da ovo gleda do mile volje kad mislis da je ovo super, gledajte zajedno ako te nije sramota da joj ovo pokazujes! Uciti nekoga da je mentalna prostitucija dobra stvar wtf?! Mislim sta mi imamo da Kaji predocavamo njene greske, pa nije ona malo dete! stvarno si se izlupao, da ne znam da li ti sam verujes u to sto pricas?

  50. ha ha

    Strasno je ruzna!

  51. Ris

    E hajmo sad svi na estradu da se skidamo i guzimo.. Tu je lova! A budele neka idu da sljakaju..

  52. Nenad

    Nemam dece imam tek 20god,ali sve ovo je marketing kako ne kontas zasto niko ili bar ti ne komentarsises spot za pesmu PROMAJA???

  53. MIILOS KOBAJA

    pesma je sranjeeeeeeeeeeee,a kaja kuckaaa :)

  54. Mary

    Promaja joj je bio super spot sa onim likom i lepa je pesma, bolje je otpevala to sto joj lezi,a onda ovaj shit! Izem ti takav marketing! Neka ona gradi karijeru kako misli da treba, ali izabrala je ,po meni, pogresan put! Toliko o njoj i ovome! Iskljucujem se!

  55. Maca -.-

    Zasto joj neko ne kaze da je pametnija kad cuti? Da,ona sa tonom silikona i strija na sebi ,nogama kao Ronaldinjo iz najboljih dana i ovom svinjskom figurom, bas bi mogla bez photoshopa. E Boze,Boze…”Ispeci,pa reci.”

  56. mila

    Ja sam je videla u Bg pre mesec ipo i mogu reci da je imala pa minimum 5kg viska nego u spotu…i nije ni malo izgledala sexy..vec naprotiv!!!Inace ona kaze da bi mogla bez fotoshopa…ne znam da li bi joj guza bila bas onakva kakvu smo videli na naslovici jednog muskog magazina da nije isti koristila!!I jos nesto…mislim da covek nije sexy ako se skine…sexipil je….to je drzanje jedne zene,pokreti,govor,osmeh,sarm,..nesto sto nosis u sebi i pokazujes bio u trenerci,pantalonama ili minicu…ja tako barem ucim moju cerku…pozz

  57. hiiiiii

    ona meni super izgleda,kajo napred…..a pesma mi je tu i tamo…

  58. Ena

    Ona ima prelep glas, ali je muzika kojom ser bavi degutantna. i uzasno izgleda vulgarno. Stilista joj ne odradjuje posao. Inace je jako slatka.

  59. Dana

    Nije sporno. Jako je slatka, ali je stajling i muzika odvratna. Inace, ima lep glas i kada bi radila malo kvalitetniju muziku verovatno bi bila uspesnija. Neku normalnu, mimo granda i ostalih gluposti. Kada ce ljudi vec jednom okrenuti leja grandu

  60. Nenad

    Nazalost NIKADA!!!!!!!!!

  61. Taaajcxx

    Kaja je mnogo slatka, ne mogu da kazem da je prelepa, ali nije ni ruzna… I zgodna je, sxta je po vama zgodno, anoreksija? Msm iskulirajte se malo, njena stvar kako ce da izgleda, a i ukusi su razlicxiti, nekome je ona zgodna, nekom punija…

  62. jovana

    ju pesma je extra……..mislim da je hitttttttttt!!!!!!! jako volim kayu i samo nek nastavi tako…….

  63. maja ORIGINAL

    kaja,kaja,kaja…jos jedan nalik tuznim devedesetim-netalentovana prsata sponzorusa u mrezastim bluzama…duet sa dunjom ilic,a da im prateci vokali budu modelsice,bio bi pun pogodak,pravo osvezenje,comeback dizelaskog stila…photoshop?zasto?cemu?prirodni silikoni su na ceni…

  64. ivana

    koja krmaca za ne poverovati. Daj malo sredi se…

iPiccy-collage
Hot or not

Rita Ora u stilu ’70-ih: Tri autfita za jedan dan

A post shared by ايلا (@eila_ce) on Jul 17, 2017 at 6:13pm PDT Rita Ora uočena je u Njujorku gde je ponela ne jedan,...