Prati nas

Karleuša napustila snimanje Zvezdi Granda zbog snimka iz prošlosti

Extra

Karleuša napustila snimanje Zvezdi Granda zbog snimka iz prošlosti

Kada je Popović pustio snimke iz Jeleninih mlađih dana, ona se prvo hvatala za glavu, a onda demonstrativno ustala i napustila studio

Jelena Karleuša na snimanju specijala Zvezda Granda u Košutnjaku pojavila u crnoj kombinaciji, zakopčana od glave do pete, ali ga je veoma brzo i napustila, nakon iznenađenja koje je Saša Popović pokušao da joj priredi.

Pop diva i Marija Šerifović ludo su se zabavljale u studiju zajedno sa čelnikom Granda, kojem nije bilo lako da izađe na kraj sa dve omiljene članice žirija Zvezda Granda.

A kada je Popović pustio snimke iz Jeleninih mlađih dana, ona se prvo hvatala za glavu, a onda demonstrativno ustala i napustila studio! “Ma šta ti je, sad će da pusti neke moje na kojima sam krezava!”  našalila se Marija Šerifović sa Jelenom.

Pogledajte o kakvim snimcima je reč.

4 komentara

4 Comments

 1. lulu

  09. 02. 2018. at 07:30

  Ja mislim, ja mislim, ja mislim…ok, bili su počeci njenih famoznih izjava. Ovde čak nije ni loše ni pevala, može da se sluša. Izled kao Branka Sovrlić ukrštena sa Sneki. Bila je klasični narodnjak na kafanski način.

 2. kleo

  09. 02. 2018. at 09:42

  diva, osoba sa stilom koja pritom “misli”, uzor mladima, fer igrac, osoba bez dlake na jeziku kupila ogledalce….ali se nije dugo pogledala u isto.
  tuzno je da se bilo ko stidi svoje proslosti i onoga sta je bio.
  siskice su vrh.

 3. Minaž

  09. 02. 2018. at 10:50

  Zuta svinja ova jk

 4. Ceca

  09. 02. 2018. at 20:36

  Dragan Gulic‏
  @DraganGulic
  Follow Follow @DraganGulic
  More
  Zima u američkoj državi Kolorado. Jelen se pojavi na vratima lokalne prodavnice, a vlasnik mu da malo čokoladnog keksa i čokolade. Jelen otrči u šumu i, posle oko pola sata, vrati se u prodavnicu sa “celom”familijom. True winter 2018 story :)Dabogda grejo nebojsi glogovcu noge sto pre:)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top