Prati nas

Karleuša potpuno gola postala zaštitno lice ‘Pete’

Extra

Karleuša potpuno gola postala zaštitno lice ‘Pete’

Karleuša u borbi za zaštitu životinja

Pevačica u novoj kampanji Instagram

Jeleni Karleuši je već neko vreme u cilju da podigne svest građanima Srbije, ali i celog regiona o pravima životinja, zbog čega je danas sa zadovoljstvom objavila da je postala zaštitno lice Pete za Evropu.

Kako su napisali na profilu Pete, kao verovatno najpopularnija pevačica na čitavom Balkanu, Karleuša je odabrana za zaštitno lice ove organizcaije, zbog čega je na Twitteru objavila par fotografija na kojima pozira potpuno gola sa natpisima ‘Radija gola nego u krznu’.

”Velika je čast i odgovornost biti zaštitino lice Pete za Evropu! U ime svih dobrih ljudi koji se protive ubijanju i zlostavljanju životinja! Molim vas, retvitujte do neba”, napisala je pevačica uz objavljene fotografije.

Jelena inače već neko vreme ne nosi krzno, a fanovima je nedavno obećala i da će pronaći zamenu za kožu.8 komentara

8 Comments

 1. NIKITA SEBASTIJANOVIĆ OCOKOLJIĆ

  05. 07. 2018. at 15:15

  LAKAT SU BAS CUDNO FOTOSOPIRALI NA SPIC AHAHAHAHAHA DA NEKOM ISKOPA OCI…LOL STETA STO JE SVE SKAMPE POJELA

 2. Kk

  05. 07. 2018. at 15:41

  Nice, odoh da pojedem pljeskavicu ♥️

 3. Tatja

  08. 07. 2018. at 00:44

  Ona je napisala da je za Evropu a ustvari je samo za Nemačku. Preuvelicava kao i uvek. Inače i ta PETA je spala na niske grane kad je angažovala ženu koja nosi iskljucivo krzno i kožu i naravno, hvali se time. A da ne govorimo o njenom moralu tj. nemoralu…

 4. Daisy Duvall

  08. 07. 2018. at 10:28

  But leather is ok

 5. lulu

  08. 07. 2018. at 12:56

  Neka proda svoja krzna, i svu svoju kožnu garderobu, sve cipele i torbice, sve kaiše i novčanike, sve što je napravljeno od životinja, sva perja koja ima i neka radi sa tim parama šta god hoće. Super zdrava i kvalitetna obuća bez kapi krvi ubijene životinje je jednako skupa pa će joj biti lakše kad bude trošila. Do pre par meseci se hvalila sa onim odvratnim čizmetinama od Kanje Westa a sad mi priča priču da čuvamo životinje. Licemerna seljanka kojoj je Tošić vrhunac karijere. Njega ako izgubi nigde je više ne bi bilo.

 6. Onlythebrave

  08. 07. 2018. at 13:55

  Najpopularnija na Balkanu… ha ha

 7. Mara

  08. 07. 2018. at 14:57

  “Samo za Nemacku” … to si rekla ko da zastupa veliku planu :) ali dobro sto da se ne umanjuje svaki uspeh i svaka lepa stvar

 8. Tatja

  09. 07. 2018. at 00:18

  Dobro, velika je Nemacka ali zašto ona mora da napise cela Evropa kad je ustvari samo Nemacka u pitanju. Nije njen uspeh umanjen nego ga je ona preuvelicala.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top