Prati nas

Karleuša: Prošlo je vreme šatorskih pevačica

Extra

Karleuša: Prošlo je vreme šatorskih pevačica

JK kaže da naša publika nema priliku da vidi dve velike zvezde rame uz rame na tri minuta.

Kao i uvek, bez dlake na jeziku twitter/karleusastar

Uprkos brojnim neslaganjima i prozivkama iz prošlosti, Jelena Karleuša je i zvanično prihvatila poziv Dare Bubamare da se kao gost pojavi na njenom koncertu koji će biti održan 21. aprila u Areni.

Karleuša je otkrila šta publika može da očekuje na ovom koncertu, ali se osvrnula i na koleginice s kojima nije u dobrim odnosima, a koje su takođe zakazale nastup u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji.

“Prošlo je vreme kada pevačica samo stoji, a u pozadini se čuju šatorska muzika i gruvanje tarabuka, dok ona peva držeći prst u uvu. Za razliku od nekih koji na ovaj posao gledaju kao na tezgu, Dara je shvatila da publika pored dobrog pevanja zahteva i kompletan scenski ugođaj. Drago mi je što je odlučila da napravi veliki koncert jer mislim da je to ogroman korak napred za domaći šou-biznis,” rekla je Jelena, a zatim je otkrila da je morala da promeni svoj poslovni raspored kako bi pružila podršku koleginici.

“Čast mi je što ću biti gost na spektaklu godine naše velike zvezde Dare Bubamare i vrlo sam uzbuđena zbog toga. Sa zadovoljstvom sam otkazala nastup zbog njenog koncerta, i opet bih to uradila! Od zarade mi više znači da beogradska publika doživi da vidi dve domaće pevačice koje stoje rame uz rame, makar na tri minuta. To se kod nas ne viđa često,” rekla je Karleuša. (Srbija danas)

4 komentara

4 Comments

 1. Minaž

  14. 04. 2018. at 17:17

  Kerusa peva Radojki zato sto mrzi Seku a ne sto voli smecarku rodom iz Drvara. Bahata pseca nogica sa snauser gubicom.

 2. Roxy

  14. 04. 2018. at 23:41

  Eno Sekana napuni arenu sa stajanjem ispred mikrofona. Kad se podvuce crta, jedino sto je vazno je, koliko je karata prodato, i kolik je zaradjeno. Sve drugo su floskule, pogotovo ona najveca…poklanjam koncert publici ??? ko to jos veruje ?

 3. Maya

  15. 04. 2018. at 09:00

  Nakon toliko mržnjw u ružnih reči, jadna Dara je spala na to da joj Podvoljak JK peva na koncertu i tako ju ispoštuje! Da sam ja Dara, ne bih se nikada spustila na tako niske grane.

 4. Guja

  15. 04. 2018. at 15:33

  Karleuša kučka

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top