Prati nas

Karleuša u Areni peva Darinu pesmu!

Extra

Karleuša u Areni peva Darinu pesmu!

Pop diva otkrila da će pevati par svojih pesama, ali i jednu Darinu.

Najbolje drugarice…? Instagram/Glossy

Jelena Karleuša pojaviće se 21. aprila na velikoj koncertnoj bini u Areni, na koncertu Dare Bubamare, a sada otkriva da će na nastupu pevati jednu vrlo posebnu numeru.

“Kod Dare ću pevati svoju omiljenu, a njenu pesmu za koju smatram da je najbolja, ali ne mogu vam otkriti o kojoj numeri je reč. Vrlo kratko ću izvesti i neku svoju pesmu, jer će to biti pre svega Darin šou,” rekla je pevačica, koja još uvek nije želela da otkrije naziv numere.

“Zajedno ćemo napraviti šou za pamćenje a radi se o muzičkom i vizuelnom nastupu, koji će zaista izgledati svetski. Budući da sam i sama nastupala u “Areni”, savetovala sam Daru da obrati pažnju na troškove, koliko je to, naravno, moguće. Ipak, smatram da bez ogromnih ulaganja nema dobrog koncerta,” kazala je pop diva i pohvalila koleginicu na trudu.

“Milo mi je što Dara sprema koncert na pravi način. Mnogo vežba i muči se, ali sve će joj se to isplatiti,” ispričala je ona.

Jelena je prethodno istakla da su joj nastupi u Evropi nebitni u odnosu na situaciju koja će se naredne subote dogoditi u beogradskoj Areni.

“Sa zadovoljstvom sam otkazala nastup zbog njenog koncerta, i opet bih to uradila! Od zarade mi više znači da beogradska publika doživi da vidi dve domaće pevačice koje stoje rame uz rame, makar na tri minuta. To se kod nas ne viđa često,” ispričala je Karleuša za Srbiju danas.


7 komentara

7 Comments

 1. Kk

  15. 04. 2018. at 13:05

  Uaaa za novinare, gde vam je novinarska objektivnost?? Nijedan izvestaj o Sekinom koncertu? Hahaha av av Jecini kucici

 2. Onlythebrave

  15. 04. 2018. at 15:32

  Sekin koncert? Ništa?!

 3. Countess

  15. 04. 2018. at 18:50

  Novinarska objektivnost: 10 tekstova o Darinom koncertu u Areni i nijedan o Sekinom. Ne slušam ni jednu ni drugu, ali nisam mogla a da ne primijetim. Baš bode oči koliko ste pristrasni.

 4. Nena

  15. 04. 2018. at 19:32

  Sto bilo ko mora biti objektivan? Njih je Sekana blokirala na drustvenim mrezama, oni imaju puno pravo da forsiraju koga ‘oce iz bilo kog razloga

 5. Maja

  15. 04. 2018. at 20:16

  Pa eto videce i karleusa kako izgleda puna arena, drugacije to nikako ne bi dozivela. Naravno nece biti nista od pevanja uzivo, a da znate necete ni videti onu ribu sa instagrama vec debelu jecu, koja izgleda grozno

 6. dd

  15. 04. 2018. at 20:37

  pjeva 100% polje jagoda. JK bi to stojalo

 7. Afjkkfh

  16. 04. 2018. at 02:26

  Jk dno. Dara ok. Seka mega zvezda.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top