Prati nas

Karleuša u Zvezdama Granda dala savet za srećan brak:

Televizija

Karleuša u Zvezdama Granda dala savet za srećan brak:

Ovu angedotu niko nije znao Twitter

Tokom emisije Zvezde Granda povela se priča o ljubavi, ženama, braku, pa i raspodeli kućnih poslova, a naravno da je i tu najglasnija bila Jelena Karleuša.

Pop diva iskoristila je priliku i podelila do sada nepoznat detalj iz perioda kada su ona i njen suprug Duško Tošić bili tek “svež bračni par”.

“Savet za sve ove gospođe što sede, a i za sve gospođe pored malih ekrana, ja sam Dušku mom opeglala košulju samo jednom. Više mi nikad nije tražio da mu peglam bilo šta.” ispričala je ona i dodala:

“Ja sam mom Dušku skuvala samo jednom, pred utakmicu. To su bile špagete sa zamrznutom džigericom. Nije bilo ništa u frižideru, on čovek ima utakmicu, kaže: ‘Gladan sam’, ja kažem: ‘Evo ja ću ti spremiti”, tek smo bili sveži bračni par… Nađem špagete i nađem zamrznutu džigericu. I ja stavim, onako, sve to zamutim… to se sve pretvorilo u jednu penu.”

Uprkos tome, Karleuša je istakla da je Duško sve pojeo.

“E, ali šta je ljubav, kad ti žena koju voliš skuva ti sve pojedeš. Moj Duško je sve pojeo! To što mu je pozlilo na utakmici je druga stvar. Ali je pojeo i nikada se nije bunio!”, nasmejala je i oduševila pevačica sve prisutne, kao i sve pored malih ekrana!” objasnila je, nakon čega je publika počela da se smeje.

1 komentar

1 komentar

  1. Tea

    21. 05. 2018. at 01:30

    Barem je iskrena da je samo sposobna za soping.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top