Prati nas

Katarina Radivojević progovorila o vezi sa ruskim tajkunom

Hot!

Katarina Radivojević progovorila o vezi sa ruskim tajkunom

U toku jučerašnjeg dana pojavila se vest o navodnoj vezi Katarine Radivojević i ruskog naftnog tajkuna Mihaila Hodorkovskog, koji je, između ostalog, poznat i kao ljuti neprijatelj ruskog predsednika Vladimira Vladimiroviča Putina.

Glumica je demantovala ove navode, uz osmeh: “Zar mislite da sam toliko hrabra? Nikada ne dajem komentare o aferama, ni o muškarcima sa kojima su me dovodili u vezu, pa bih se toga pridržavala i ovaj put. Mogu samo da kažem: Ne bih se baš kačila sa Putinom, pre bih da mu budem u milosti…”

Ovim putem Radivojevićka je otkrila i šta misli o prvom čoveku Rusije. “Volela bih da je barem jedan naš državnik uradio desetinu onoga što je Putin uradio za rusku kinematografiju. Njihovi glumci od projekta mogu da kupe stan, doduše u Crnoj Gori, a mi tek pristojan automobil.”

Budući da je zamrzla jajne ćelije, kako bi mogla da rodi dete muškarcu svog života kada ga pronađe, u nastavku intervjua za Informer Katarina je dodala da nema predstavu o tome gde će upoznati onog pravog. “Imam slovensku dušu i srpski temperament, a američki san. Čija ću snajka biti, samo Bog zna. Kao Srpkinja sa američkim državljanstvom znam samo da ću se udati iz velike ljubavi.”

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top