Prati nas

Šokantno

Glumica šamarala organizatorku, pa sad lije suze: Katarina Radivojević plakala na sudu

Katarina Radivojević došla je na suđenje sa Goranom Stamenkovićem, vlasnikom produkcije Emotion, u kojoj je jedno vreme bila angažovana kao glumica u seriji Urgentni centar. Ona je zbog ovog ročišta potegla čak iz Amerike, gde trenutno radi, a na sud je povela celu svoju porodicu – sestru i roditelje.

Kako su nam javili naši izvori iz sudnice, Katarina je ispred sudije plakala dok je pokušavala da objasni da je Stamenković slagao kad ju je optužio da je prebila njegovu radnicu. Članove porodice povela je kako bi joj bili podrška budući da je ceo ovaj slučaj za nju izuzetno stresan.

„Katarina je tvrdila da nikad nije maltretirala ljude koji su radili na setu i da je sve Stamenkovićeva laž budući da nisu uspeli da se dogovore oko honorara za drugu sezonu serije. Goša se nije pojavio na ovom ročištu, ali nije bilo ni potrebe jer je već dao iskaz“, kaže izvor Sveta.

Očekuje se da će presuda uskoro biti doneta, pa ćemo tad sa sigurnošću moći da kažemo ko je lagao, a ko govorio istinu.

Frka između dvoje nekadašnjih saradnika nastala je kad je Katarina rekla da je neće biti u drugoj sezoni serije jer producenti nemaju para da je plate. Na ovo je reagovao Stamenković oštrom izjavom:

„To što je Katarina rekla nema dodirnih tačaka sa realnošću. S njom su svi finansijski uslovi bili dogovoreni, međutim, ovo će biti dugo snimanje, skoro osam meseci, i produkcija i režija procenile su da je najvažnije da imamo dobru atmosferu na setu, u koju se ona nije uklapala. Pogotovo pošto je jednom čak ošamarila organizatorku.“

Katarina je demantovala njegove navode i podigla tužbu.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Kompleksasi

    02. 07. 2019. at 18:24

    Prvo, gde je ta organizatorka koju je osamarila? Drugo, toj glumici ovo nije prvi ispad, poznata je po losem ponasanju i izlivima besa. Sto se plakanja tice, bas joj tesko palo, glumica.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top