Prati nas

Serije

Katarina Radivojević izbačena iz serije jer je pretukla producentkinju

Producentkinja je pokušavala da smiri situaciju, no izrevoltirala Katarina opalila joj je šamar.

Katarina Radivojević izbačena je iz serije Urgentni centar jer je udarila producentkinju koja radi na projektu.

Vlasnik produkcijske kuće Emotion Goran Stamenković tvrdi da je do prekida saradnje došlo zato što je Radivojevićeva “fizički nasrnula na organizatorku serije”. Ta izjava je u suprotnosti s onima koje je Katarina dala srpskim medijima, koja tvrdi da je seriju napustila zbog spora oko honorara i da bi želela da  ponovo glumi.

“Dala sam im razumnu cenu, koju nisu mogli da plate. Nije mi jasno zašto producenti misle da mogu da snimaju serije, nadajući se da će biti uspešne, a da ne plate glumce. Razumem da su glumci u teškoj poziciji i da pristaju da igraju za manje honorare. I moji honorari su manji nego pre deset godina, jer je drugačija situacija. Ne mogu da idem ispod nekog nivoa,” izjavila je ona pre izvesnog vremena.

“To što Katarina Radivojević govori nema veze s realnošću. Sa njom su bili dogovoreni svi finansijski uslovi. Međutim, ovo će biti dugo snimanje, skoro osam meseci, i produkcija i režija su procenili da imamo dobru atmosferu na setu, u koju se ona nije uklapala. Pogotovu kad je ošamarila organizatorku,” rekao je Stamenković.

Osim toga, Blic tvrdi kako je do sukoba je došlo zbog dogovora o tome kada će Katarinu vozač odvesti kući. Kada je producentkinja rekla Katarini da pričeka nekoliko minuta na svoj red, glumica navodno nije htela slušati obrazloženje i nastavila je raspravu.

Producentkinja je pokušavala da smiri situaciju, no izrevoltirala Katarina opalila joj je šamar.

2 komentara

2 Comments

  1. KRSTINJA

    16. 02. 2018. at 21:55

    KATARINA JE IDIOT!!!

  2. Djina

    17. 02. 2018. at 20:16

    Katarina pretukla organizatorku serije tako sto joj je lupila samar, mogu vam reci, jako impresivno, do sad to jos nije nikom poslo za rukom, ali bas cesto vidim da ljude kad malo jace uhvatis za ruku, gurnes, evo i lupis samar, momentalno budu pretuceni, zanimljivo zaista. Izgleda mi neki narod sa natprirodnim mocima.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top