Prati nas

Kylie Jenner napali jer je prvi put izvela kćerku u park sa 10 meseci

Bizarno

Kylie Jenner napali jer je prvi put izvela kćerku u park sa 10 meseci

Poznato je da Kylie Jenner zbog popularnosti nema mira u javnosti, no izgleda da njena kćerka već ispašta zbog toga.

Vlasnica najvećeg make-up brenda u svetu izvela je kćerku Stormi u park prošle nedelje, a ovo je bilo prvi put da malena devojčica vidi zelenilo i prirodu, što je šokiralo mnoge pratioce mlade mame.

Njeni pratioci nisu mogli da veruju da je Stormi na svežem vazduhu po prvi put, pa su optužili Kylie da je neodgovorna majka i da je dete zanemareno. Neverne Tome otišle su korak dalje, tvrdivši da ovo uopšte nije park nego dvorište Kris Jenner. 

View this post on Instagram

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Iako se većina složila da nije normalno što Stormi nikada nije bila u parku,  neki su branili Kylie navodeći da je devojčica sa majkom bila na mnoštvo drugih mesta.

“Ispada da ne vodi nigde dete, a zajedno su bile u gotovo svakoj državi,” napisala je jedna od njenih pratilaca, a druga je dodala: “Jedna je od najslavnijih osoba na svetu. Paparazzi ne znaju šta je lični prostor. Kladim se da je htela da je izvede u park, ali sigurnost deteta je važnija.”


1 komentar

1 komentar

  1. noname

    02. 12. 2018. at 19:18

    boze kakva glupost, sto volim sto poznate licnosti svako ocenjuje kao da su psiholozi pa stalno osudjuju njihove postupke sa decom, a svoju ni ne pogledaju

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top