Prati nas

Bizarno

Maja Nikolić: Imam dečka već 7 godina i daje mi da se zabavljam sa drugim!

Maja je već dugo u vezi (foto: Story)

Maja je već dugo u vezi (foto: Story)

Maja Nikolić po prvi put priča o vezi u kojoj je već godinama – naravno, ona je sa muškarcem kojeg ne želi da predstavi javnosti.

Ja sam dugo, dugo godina u vezi. Neću otkrivati o kome se radi jer je to moja intima, ali vam mogu reći da živi u Nemačkoj i da je uspešan u svom poslu” rekla je Maja za Kurir.

Na pitanje kako je moguće da je u vezi kada je nedavno bila u vezi sa Alenom Savićem iz Holandije, Maja kaže: “Njega mi ne pominjite. Svaki bivši je bivši zato što nije valjao, a ono što je dobro traje i trajaće dugo, možda i do kraja života. On je moj oslonac, rame za plakanje, moj najbolji savetodavac, emotivni partner, najbolji prijatelj. Kada sam u vezi sa drugim čovekom, on mi je najbolji prijatelj, nas uvek vezuju neverovatne iskrene emocije”

Pevačica i preduzetnica je naglasila šta mora da ima muškarac da bi je osvojio.

Ja mogu da se zabavljam samo sa nekim ko je Srbin i pravoslavac. Oni su iskreni, jaki, pravi muškarci. Naravno, drugi uslov je da može da mi ponudi nešto više od strasti, pošto je Maja Nikolić sama po sebi strast” tvrdi pevačica.

Pevačica je dovođena u vezu sa Milanom Marinkovićem, bivšim dečkom Sare Trajanović, ali i sa izvesnim Janom Štajnplicem.

loading...
6 komentara

6 Comments

 1. denym

  18. 12. 2014. at 17:00

  ala ima urokljive oci :D
  ja se nje bojim :D :D :D

 2. Irena

  18. 12. 2014. at 18:25

  Alen je Srbin udri me do zore

 3. Trish

  18. 12. 2014. at 18:56

  Možda zvuči ružno, ali ja bih ovu Maju uzela, polila benzinom i spalila.

 4. Tracarin Advokat

  18. 12. 2014. at 21:53

  Srpska Ava Krabatic..

 5. alina

  18. 12. 2014. at 22:13

  kao da joj je neko stao na stomak i iskolačila oči majo pa baš si jadna jadna koga zanima sa kim si ti u vezi nepravi sebe sama za eklamu vidiš da se nigde i nespominješ jao koliko si jadna

 6. Mina

  18. 12. 2014. at 22:50

  Decko ti to nikad ne bi dozvolio. To sto ti nazivas deckom, zove se kres kombinacija. ;) I bolje pevaj, nego da pricas gluposti.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top