Michelle Williams o odgajanju ćerke Matilde bez Heath Ledgera

Objavljeno: 30.11. 09:42

Par se upoznao na snimanju filma 'Brokeback mountain', a venčali su se 2004. godine (foto: Wenn)

Par se upoznao na snimanju filma ‘Brokeback mountain’, a venčali su se 2004. godine (foto: Wenn)

Michelle Williams u najnovijem intervjuu govorila je o tome kako odgaja ćerku Matildu nakon smrti Heath Ledgera.

Njen bivši suprug preminuo je 2008. godine nakon slučajnog predoziranja i glumica je godinama ćutala o tome kakav je to uticaj imalo na njihovu ćerkicu. Ali u intervjuu za časopis Porter priznala je da je i dalje veoma tišti to što Matilda nikada neće upoznati oca. “Ako ćemo iskreno, što se svega toga tiče, priznajem da sam protiv borbe sa okolnostima, te prihvatam da ste tu gde ste i kroz šta ste prošli”, kaže Michelle.

“U svim ostalim okolnostima, osim jedne, mogu da razmišljam o tome kako Matilda nema oca. Znate, to je nešto što nije…to nikada neće biti u redu”, dodala je glumica.

Matilda je imala 3 godine kada je Heath iznenada preminuo u 28. godini (foto: Wenn)

Matilda je imala 3 godine kada je Heath iznenada preminuo u 28. godini (foto: Wenn)

Uprkos Heathovoj smrti, Williamsova kaže da su ona i Matilda, koja danas ima 11 godina, konačno došle do tačke kada mogu ponovo da budu srećne. “Život nas je doveo na mesto gde nije bitno samo preživeti, već ići napred”. Priznaje i da je vrlo ‘kućni tip’ kada se radi o vezama i upoznavanju muškaraca. “Ja sam kao mačka. Samo želim da ostanem kući i brinem se o drugima. Ali sam vrlo srećna sama sa sobom i samo zato što imam želju da budem sa nekim ne znači da moram da se udam za pogrešnu osobu”, kaže zvezda Dosonovog sveta na kraju.

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

eminem 3
Hot or not

Nakon 2 decenije Eminem promenio svoj prepoznatljivi imidž i pustio bradu

Još otkako se pojavio na javnoj sceni Eminem neguje prepoznatljivi look koji uključuje izblajhano plavu kosu, ošišanu na kratko, široku garderobu i golobrado lice, a skoro...