Prati nas

Milena Dravić i Miloš Biković zajedno na projekciji filma ‘Led’

Foto

Milena Dravić i Miloš Biković zajedno na projekciji filma ‘Led’

Specijalno emitovanje filma održano u bioskopu Dragan Nikolić

Milena Dravić Miloš Biković prisustvovali su specijalnoj projekciji ruskog filma Led, održanoj u bioskopu Dragan Nikolić u Beogradu.

Nakon projekcije i razgovora sa mladim kolegom, Milena je imala samo reči hvale za njega i film u kome tumači jednu od glavnih uloga.

Ovo je jedan jako lep film pogotovo za mlad svet, pre svega jer nosi poruku da ne treba gubiti optimizam, već se treba boriti svim snagama i kada je najteže. Naš Miloš Biković je divno odigrao svoju ulogu, kao i njegovi partneri, pa ne čudi informacija da puni kase u Rusiji,” izjavila je legendarna glumica.

Biković, sa druge strane, nije krio oduševljenje što je film za manje od 4 dana pogledalo 25.000 ljudi, što ga je učinilo gledanijim od mnogih američkih blokbastera.

“Činjenica da je film gledaniji od holivudskih blokbastera je dokaz da se ruska kinematografija uspešno takmiči sa Holivudom iako su im budžeti manji za jednu nulu”, i dodao: “Prisustvo duše i topline je nešto čime ovaj film pleni i dopire do srca gledalaca. Savetujem svima koji ga još uvek nisu pogledali učine to što pre i uvere se zašto je baš ovaj film trenutno najgledaniji.”

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top