Prati nas

Extra

Milica Pavlović i Jelena Karleuša spremaju duet!

Pregovori u toku Twitter/Karleusastar

Jelena Karleuša i Milica Pavlović planiraju da snime duet, saznaje Tračara od izvora bliskog pevačicama.

Pop diva i njena mlada koleginica srele su se na letu tokom vikenda, a kako tvrde prisutni, dogovarale su pesmu koju će uskoro snimiti.

“Jelena i Milica imaju sličan senzibilitet, ali i poimanje domaće muzičke scene. Slično razmišljaju zbog čega se već neko vreme pregovara o zajedničkoj pesmi koju bi mogle da snime,” ističe izvor i objašnjava:

“Obe su radile sa Fivosom, koji je i sam mišljenja da bi se njihove energije i glasovi sjajno uklopili u numeri, zbog čega je on jedan od potencijalnih autora zajedničke numere.”

Fanovi žele duet Twitter/Karleusastar

Ipak, termin pesme i dalje nije poznat: Milica radi na novom albumu, baš kao i Jelena, koja je prošle godine već imala dva dueta, a pred leto izdaje singl.

“Obe žele da do saradnje dođe, posebno u trenucima kao što su ovi, kada je situacija na muzičkoj sceni teška. Snažna pesma koja bi podržala žensku borbu za ravnopravnost bila bi pravi pogodak,” priča izvor i zaključuje:

“Milica je oduvek volela Jelenu i divila se njenom “genu” za showbizz, dok JK smatra da će Pavlovićeva definitivno imati veliko mesto među velikim domaćim zvezdama.”

5 komentara

5 Comments

 1. Maya

  15. 04. 2018. at 08:56

  Jadna Milica

 2. Zorannah

  15. 04. 2018. at 12:32

  Please record a duet. I’m now at Coachella
  I CANT WAIT THAT SONG GUYS!!!!!

 3. kleo

  15. 04. 2018. at 14:13

  tacno je! kazu beyonce producent ce da im uradi pesmu, text pise kanye west.

 4. Nena

  15. 04. 2018. at 19:34

  Istina je da Kanye pise text, a u spotu koji ce rezirati Michael Bay Kim Kardashian ce biti dubler za JK. Jer se i onako ne zna koja je koja. ;))))))

 5. Roxy

  16. 04. 2018. at 12:27

  Zasto se Divča toliko plasi da izbaci pesmu ? U duetima se kaci trenutno aktuelnim pevacima. Jadno. Od jedne Divče da se kaci balavcima.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top