Prati nas

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin zajedno u seriji ‘Vojna akademija’

Televizija

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin zajedno u seriji ‘Vojna akademija’

Košarkaš će se u seriji pojaviti zajedno sa suprugom

Milošu Teodosiću ponuđeno je da se pojavi u novoj sezoni serije Vojna akademija, saznaje Kurir. Zahvaljujući braku s glumicom Jelisavetom Orašanin, koja od početka serije igra Roksandu, jedan od glavnih likova, on će pokazati svoje glumačko umeće.

Ideja producenata je da se košarkaš kao gost pojavi u jednoj epizodi, baš kao što je u prošloj sezoni ta čast pripala Vladi Georgievu. Teo će igrati sebe i snimiće nekoliko kadrova u kojima će pričati i ponašati se baš kao i u stvarnom životu.

Oko njega neće biti mnogo posla jer je spasen učenja tekstova, šminkanja i maskiranja, osim ako ga ne savlada trema jer se nikad nije pojavio u nekom filmu ili seriji. Ali tu će mu biti žena, koja će ga uputiti u sve i pružiti mu maksimalnu podršku.

Teu se dopala ideja da kao zvezda dobije svoje scene, a pogotovo jer će tako više vremena provoditi s Jelisavetom, zbog koje je i dobio poslovnu ponudu. Kad se pohvalio prijateljima da postaje glumac na jedan dan, oni su odmah počeli da se šale s njim da je preko kreveta dobio ulogu. (Kurir)


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top