Prati nas

Mirka Vasiljević: Ne stižem da se udam od trudnoće i porođaja!

Extra

Mirka Vasiljević: Ne stižem da se udam od trudnoće i porođaja!

Ne stižu da se venčaju! (foto: Blic)

Ne stižu da se venčaju! (foto: Blic)

Jedan od najpoznatijih domaćih parova, glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić, iako već imaju troje dece, ne silaze sa naslovnih strana tabloida, što zbog izlazaka i noćnog provoda, što zbog činjenice da se još uvek nisu zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

“To je problem sa fudbalerima, kada dođu u rodni grad u veoma kratkom roku žele da se vide sa svima, prijateljima, rodbinom, pa svaki dan izlaze. Tako smo se i dogovorili, kada dođe ja smanjim izlaske, a on svakodevno izlazi jer ima malo vremena. Nama je život kao da jesmo u braku”, kaže Mirka za Blic, dodajući da su planirali da imaju troje dece, ali ne u tako kratkom roku.

“Vujadin smo planirali troje dece, nismo baš odmah, ali zdravi smo i desilo se. Planirali smo treće dete. Do venčanja ne dolazi pre svega zbog mene, a ne zbog Vujadina jer on može bilo gde i kad, a ja kao i sve žene hoću da to bude lepo, ali nikako da stignem od trudnoće i porođaja.”


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Realna

    10/02/2015 at 12:48 pm

    ova Mirka mnogo tolerantna zena

  2. Anja

    11/02/2015 at 3:39 pm

    Meni nje nekako zao. Mlada,sa malom djecom,neudata ovaj mamlaz je vara na svakom cosku…nista ona napravila nije. Niti je osigurala sebe a ni djecu pa idiota jos mora da trpi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top